torsdag 27. desember 2018

Drøye vitser

Her finner du et stort antall grove vitser med bra humor. Bare morsomme vitser hos grove- vitser. Drøye vitser er vitser som er litt på kanten.


Ta deg god tid og les igjennom alle de tvilsomme og drøye vitser som er på denne siden. Mannen ringte legen for å spørre om prøvesvarene for kona var kommet tilbake.

Ja, det har de men prøvesvarene er litt uklare svarte legen. ENKELTE AV DISSE VITSENE ER KANSKJE LITT PÅ KANTEN,SÅ HVIS DU IKKE LIKER DETTE,BØR DU KANSKJE SKIFTE SIDE #129298; -Hva er det verste med . Starter med denne: Hva er likheten mellom å drikke fruktjuice og tilfredstille ei . Ny tråd for noen grove vitser. Del dine beste grove vitser. Side med tusensvis av vitser i mange ulike kategorier.


Blondinevitser, gåter, svenskevitser, tørre vitser og mye mye mer. Våre groviser er av ypperste klasse.

Noen er kanskje over kanten for noen, men de er allikevel noen av de beste som finnes på Internett! De fleste av oss har sett The Offices ikoniske sjefsfigur David Brents katastrofalt drøye vitser mislykkes fullstendig. I stedet for latter, møtes han . En prest var på bjørnejakt.


Han var uheldig og kom litt for brått på bjørnen. Presten sprang av gårde det han kunne, men bjørnen var raskere og tok. Gunda: - Æ så mannen din var på vei heim til dæ med en stor blomsterbukett!


På den ene siden er drøy humor og drøye vitser langt mindre . Komiker Michelle Wolf, som var hentet inn som underholder under årets middag for korrespondenter i Det hvite hus, får kritikk for flere av . Si ;D-innlegg: Vitsene sier meg ingen ting om hvordan disse. De var medlemmer av Mannegruppa Ottar - nå er de blant tusener som melder seg ut. Warsan Ismael drar drøye vitser : Hva kalles det når en kvinne er lammet fra navlen og ned? Kevin Kildal har på kort tid fått mange følgere på sosiale medier.


Han deler ofte klipp av seg selv hvor han forteller drøye vitser. Hvorfor går svenskene på do med døren åpen? Hold Masken Voksen er ikke lov å le i brettspillform, med en del meget drøye vitser !

Prøv å få dine venner. Showet vil by på humoristiske fornærmelser, drøye vitser og kommentarer som går langt over streken. Det blir en latterliggjøring uten like, og det blir definitivt høy . Hva skal stå på russekortet?


Bruk gjerne sitatene som inspirasjon til å lage egne . Humor kan gjøre deg mer vellykket. En vits kan gjøre at du blir oppfattet som vellykket og selvsikker. Men pass deg for de drøye vitsene , viser ny forskning. Det skorter på driv og drøye vitser.


En av dem mistet en tikrone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg