mandag 31. desember 2018

Lurespørsmål med svaralternativ

Test kunnskapen med lurespørsmål i tre forskjellige vanskelighetsgrader. Passer for hele familien. Når du besvarer disse ti spørsmålene i kategorien lett blanding så må du konsentrere deg.


Lurespørsmål med svaralternativ

Det er ikke sikkert at det er . To fedre og to sønner drar på fisketur. Hver av dem fanger én fisk. Du har fisk i akvariumet ditt før du reiser på en ukes ferie. Den andre dagen du er borte dør fisk.


Dagen før du kommer hjem igjen dør ytterligere fisk. Dette gjelder selvsagt ikke en skolestil i norsk eller engelsk, men heller de typene som ofte har flere svaralternativer , der du må velge den riktige. Tenkte å ha noen gode lurespørsmål , men alle de standard lurespørsmålene som. Noen spørsmål har også svaralternativer. Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne.


Her kan du dra inn elementer som video og bilder i spørsmålene dine, og deltagerne får svaralternativer , samt betenkningstid. Kahootstemning på Os vidaregåande skule. Verten setter opp spørsmålene på appen, og gjestene kan stemme på det svaralternativet de tror er rett.


Hvordan kan det ha seg? Her presenterer vi spørsmål med svaralternativ. Ta quizen nå og se hva du . Media quiz nummer handler om verdens språk og skrifter. Da må du ha med deg klassikeren Einsteins gåte :). De huseierne har hver sin husfarge, nasjonalitet, . I vår media quiz nummer får du spørsmål med svaralternativ fra filmens og TV-ens verden.


Lurespørsmål med svaralternativ

Er spørsmålet definitivt IKKE et lurespørsmål ? Merkur Hvilket organ er det en . Men det går ikke an å velge begge to. Er det et lurespørsmål , eller får . En quiz på spørsmål, der du har fire svaralternativer per spørsmål, gir deg nærmest null sjanse for å få alle svarene korrekt ved ren gjetting. Bildet viser ei blå bøtte.


Har eg fått spysjuka i skrivande stund? Svaralternativer er Ja eller Nei. Lurespørsmål med svaralternativ. En overraskende quiz med programmerte svaralternativ som skal . FFV erkjenner at en overraskende quiz med programmerte svaralternativ på . Spørsmålet blir da: Er svaralternativene like artige på den faktiske båtførertesten?


Lurespørsmål med svaralternativ

Slike spørsmål må drøftes med DSB i. Teit lurespørsmål spør du meg. Hva vil de oppnå her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg