tirsdag 11. desember 2018

Luftige rundstykker av speltmel

Luftige rundstykker av speltmel

Denne oppskriften er enkel og resultatet blir bra hver eneste gang. Jeg bruker mye speltmel i stedet for hvete da min bedre halvdel ikke tåler hvete. Disse rundstykkene er luftige og lette, og oppskriften kommer…. Luftige speltrundstykker.


Luftige rundstykker av speltmel

Speltrundstykker er sunn og grov gjærbakst av speltmel , grov spelt , appelsinjuice og salt. De smaker god som tilbehør til middag eller sandwich til lunsj. Elterfrie, luftige og saftige rundstykker med spelt er perfekt til helgefrokosten.


Grove og luftige speltrundstykker. Etter en time eltet jeg deigen med litt siktet speltmel på benken. Visp sammen egg og vann og pensle rundstykkene.


Strø gjerne over litt sammalt speltmel og snitt rundstykkene med en skarp kniv eller . Takk for oppskrift til deilige og luftige rundstykker ! Disse er bare fantastiske, er like gode om en bytter med f. Bruker olje på hendene siden deigen . Gled noen med luftige rundstykker ! Det er lykke å komme hjem til deilig mat. Saftige og luftige , og spesielt godt er spelt på smak. Eltefrie rundstykker av spelt (FODMAP-vennlig).


Og så luftige de ble :-) Er veldig fan av kaldheving, så disse skal jeg definitivt prøve! Ikke gjør denne prosessen halvveis, det er her magien skjer Dersom du kutter ned på tiden vil du ikke få så luftige og saftige rundstykker. Mine små er litt skeptiske med en gang rundstykker eller brød. Denne Pinnen ble oppdaget av Kari Merete Arfvedahl. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Luftige rundstykker av speltmel

I disse rundstykkene er det både fett og proteiner som metter godt. Det gir luftige og saftige horn. Har du lyst på gode rundstykker ? Passe grove og veldig luftige ! Da kan du rett og slett bake disse! Bare litt sammenrøring av . Det nærma seg helg, kanskje det frister med nybakte rundstykker til helgefrukosten?


Veggen spelt – rundstykker med rik historie. Mamma (mormor) Lena sine luftige rundstykker. Ingenting slår nystekte rundstykker til frokost. Disse eltefrie rundstykkene med spelt og frø hever seg over natten, så du kan nyte ferske rundstykker uten å måtte.


Luftige rundstykker av speltmel

Utforsk denne tavlen til enidanniekarlse på Pinterest: Spelt. I dag vil jeg dele oppskriften på luftige og grove rundstykker med havregryn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg