mandag 17. desember 2018

Leie låve kristiansand

Sammen med kunstner Ewa . Uken etter forteller Nils Sandanger om illegal virksomhet mot tyskerne på Sola under krigen. Gunvor Molaug om sine år i . Det blir like enkelt å komme seg på jobben i Sola som til shopping i byen. Bussene stopper ved det sentrale torget med nærbutikk, barnehage, bydelshus. I helga er kilometervis med skiløyper klare og laurdag dag tittar sola fram. BYGDATREFF GANDDAL BYDELSHUS.


Snakk med og om Jærbladet. Foreningen har to årlige bruktmarkeder på Gausel Bydelshus. Her selger vi barneklær, leker, utstyr m. Dette er veldig populært, og en gyllen anledning til å. Velkommen til Fysisk Aktivitet trinn på Tasta Bydelshus tirsdag 08. Roar Sola , Jæren SK. Den nye politikken i Sola er bra for eldre, men ikke minst for oss unge.


FNB ble nektet inngang av Sandnes FNB – bedt om å forlate Ganddal bydelshus. Vi spiller i Hinna Bydelshus , torsdager 18. Bekkefaret bydelshus. Eigernes Skule Eigersund. Sang- og dansegruppen Reloaded fyller Sola kulturhus 16.


TRENING: Her øver Reloaded på Tasta bydelshus. Sør-Rogaland Bekhterevforening. Møtet blir avholdt i Ganddal Bydelshus , tirsdag 19. Sola fritid skal være med å skape, utvikle og opprettholde meningsfulle fritids- og kulturaktiviteter for barn og unge i Sola kommune, samt tilrettelegge for . TournamentList Kjetil - Sjakkturneringer - Chess tournaments tournamentservice.


Sola videregående skole, Åsnutveien 5, Smeaheia Skolesjakk . Moovit hjelper deg med å finne de beste rutene til Madlamarkveien ogMadlamarkleitet ved hjelp av offentlig transport, og gir deg instruksjoner med oppdatert . Kulturlunsj Sola - formidling. Arrangør NOKU Rogaland og Sola kommune, fritid. Politiet rykket ut med tre biler og seks politimenn og stoppet et møte i Tasta bydelshus der stemninga var i ferd med å bli svært så amper blant . Lura bydelshus i Sandnes, 12.


Fagforbundet Sandnes har innvitert medlemmer i Fagforbundet Sola til å være med på en temakveld med Hanne. Etter jul fortsetter vi med nye klubbkvelder på Tjensvoll Bydelshus ,. Sola , Stavanger, Randaberg, Sandnes og Hå kommune samarbeider om arrangementet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg