mandag 21. januar 2019

Lønnstabell kommune 2019

Lønnstabell kommune 2019

Her finner du informasjon om lønn og avtaler for ansatte i kommuner og. Garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet, gjelder fra 1. Dette får du i årets. Og søndagstillegg i kommunal. Lønnstabell for KS pr.


Lønnstabell kommune 2019

For deg som jobber i kommune eller fylkeskommune. KS har i natt blitt enige om en forhandlingsløsning med LO kommune. Last ned detaljert lønnstabell per 1. Om du klikker deg inn på en kommune , kan du sammenlikne dette med den øvrige ledelsen, arbeidere og akademikere. NSF har gjennom Unio- kommune blitt enig med KS om å prolongere. Den nye avtalen gjelder fra 1. Kommunal- og moderniseringsdepartementet.


Kommunene (KS-området) er det tariffområdet der Ergoterapeutene har flest . Stillingsgrupper ( Stillingskode). Oversikt over tariffavtaler i kommunen. Akademikerne forhandler for medlemmer i stat, kommune og helsesektoren. I Norge er det ingen generell minstelønn. Enkelte bransjer har likevel innført dette for å hindre at utenlandsk arbeidskraft får dårligere lønns- o. Krever konkurransedyktig lønn for statsansatte.


Lønnstabell kommune 2019

Bibliotekarforbundet har fått flere spørsmål fra våre medlemmer i kommunesektoren om hvordan tidligere avtalte lokale tillegg slår ut med de . Når forhandles din lønn og hva gjør Creo for deg? KS har blitt samde om ei forhandlingsløysing med LO kommune og YS kommune. Unio har i brev til KS av 1. Men du har krav om lønn som minst ligger på dette nivået under ditt første arbeidsår:. Denne oversikten over tillegg til alle tilsette i fylkeskommunen og kommunen dvs.


Sikre at alle medlemmene har lønn som minimum er i tråd med. Nå kan du sjekke gjennomsnittlønnen i din kommune. Månedslønnen varierer med over 20.


Privat sektor har et høyere lønnsnivå enn stat og kommune. Alle får et sentralt tillegg fra 1. Alle ledere som hovedsakelig får sin lønn gjennom sentrale . Oslo kommune er et eget tariffområde. Er du én av dem som må.


Arbeidsretten har stadfestet at arbeidsgivere ikke plikter å gi lønn for den tiden en renholder forflytter . Vi forstår at de sykehusansatte er sinte og skuffet over at regjeringen griper inn med tvungen lønnsnemnd i sykehusstreiken. Du stiger i lønn hvert halvår. I de to årene du er ute i jobb vil du gradvis stige i lønn , i følge denne modellen:.


Lønnstabell kommune 2019

LENVIK KOMMUNE ER HISTORIE. Senja kommune etablert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg