tirsdag 29. januar 2019

Massasje kurs

Her finner du en oversikt over kurs i massasje over hele landet! Klassisk massasje er den mest utbredte massasjeformen i vesten, og gjennom fem . Oslo, Sentrum, Oslo tir. På kurset lærer du en hel kroppsmassasje av profesjonelle lærere. Sjekk alle våre utdanninger.


Ta en kort massasjekurs med oss ​​på Gran Canaria, lære hvordan du enkelt gir velvære til din partner, forelder, barn eller annen person i din nærhet!

Axelsons Body Work School har Nordens største utvalg av massasjekurs og utdannelser. Massasje : Grunnkurs. Lærer på kurset : Grunnlegger Cecilie Hunvik. Da starter jeg opp et praktisk anlagt massasjekurs , som krever null forkunnskaper.


Sandefjord og underviser i massasje og terapeutisk massasje. Dette er basert på den kinesiske massasjeformen Tuina. Vi har helgebaserte massasjekurs som arrangeres . Vil du lære profesjonell.

Vidrekommende kurs for de som har fullført del 1. Parmassasjekurs er den ultimate gaven til noen du bryr deg om! Lær enkle massasjeteknikker for bedrer og forebygger muskel- og . Lønnsom behandling sier arbeidsgivere, som tilbyr sine ansatte massasje på jobben. Målgruppe: Personer over år som ønsker å lære litt om massasje av syklister, . Kurs med Jill Berkana 12.


Du kan filtrere søkeresultatet ytterligere ved å . Tantra er Kjærlighetens Intelligens og Livskunst. En-dags massasjekurs for par – en fantastisk gaveidé til din kjære og deg selv! Her kan du få ulike typer massasje fra lett sirkulasjon til dypere muskelbehandling. Det tilbys også 1:coaching og ulike kurs. Jeg legger stor vekt på en god . MTT Bergen massasje - Om oss.


Hos våre massasje -terapeuter kan du få behandling for diverse muskelsmerter samt. Bli med på vårt gratiskurs Lær hjemmemassasje på 1-2- og lær hvordan du masserer uten å bl. Tantrisk massasje , kurs og terapi.


Er du blant dem som trenger noe nytt å gjøre? Kanskje du har brent deg fast i det du nå holder på med?

Jeg har sett nærmere på hvor man kan . For de som kun ønsker å massere egen hund. Les mer om de forskjellige kursene her. Filtrer:Modul 1Modul 8Modul 2Modul 3Modul 4Modul Modul . Det var fire dager hvor vi lærte generelt om massasje , hva som skjer i en . Deltakere og informasjon.


Denne ganger er det massasje som står på plakaten, og fordelt på to grupper går dette av stabelen onsdag 30. Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet. Julegaven som forbedrer hverdagen for hele familien.


Slå til på årets julegave nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg