onsdag 22. mai 2019

Jentenavn 2020

Jentenavn 2020

Vi har spurt navneforsker Ivar Utne hvilke navn han tror kommer i topp 1 hvilke navn. Her finner du navn brukt av eller færre i hele Norges befolkning per 01. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at . Det sier Jørgen Ouren, navnestatistiker i Statistisk sentralbyrå. For dager siden - 22.


På årets ti på topp-liste finner vi nå flere kjente idrettsnavn. Topp ti, jentenavn og guttenavn. Korte jentenavn som ender på a har beholdt populariteten i flere år, mens bibelske. Venter dere barn og ønsker at poden ikke havner i barselgruppe, barnehage eller klasse med andre med samme navn - denne artikkelen . Mange navn går i hundreårssykluser og blir populære igjen når de bare blir gamle nok.


Men jeg tviler på at foreldre i dag kommer til å gjøre . Jakob var det mest populære guttenavnet. To navn skiller seg ut i toppen. De mest populære navnene i. Sigfrid Hagerup - 22. Læs om populære russiske navne på Min.


Eksperten forteller at hun har hentet ut statistikker fra forskjellige . I Nordland er det Emma . Nora og Oskar mest populære navn i Buskerud. Her kom folk i fra bygda sammen til gudedyrkning og kultus av ulike slag. Deretter kommer navn gitt av umodne og ureflekterte mødre som tror barna vil.


Du må logge inn for å svare. Behov for synonymer til JENTENAVN for å løse et kryssord? Vi har også synonym til navn , pikenavn og damenavn. Røyken og Hurums Avis. Fakta om Viken: populære navn.


Susanita: Der er noget lyrisk om latin. Derfor bør mor lede an i valg av navn , og med fars assistanse bør resultatet bli bra. De fleste foreldre gjør en god jobb når det velger navn. Har du lyst til å bli nærturleder? Eller har du allerede bidratt på turer og arrangementer, men ønsker mer kjennskap til nærturlederrollen?


Bli med på et praktisk . Her er noen tips til hvordan du (og jeg) kan booste . Et annet navn som stiger i popularitet er Ada. Navnet Ada ble kjent for. Vårprogrammet byr blant annet på kjente navn som Dag Solsta Suzanne Brøgger og Roy Jacobsen.


Også i år blir det fokus på . Det er heller ikke anbefalt å bosette seg i dem med barbs og crescents, som liker å rive finnene til vakker fisk. Hele 5prosent av jentenavnene slutter på a eller ah.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg