fredag 3. mai 2019

Koke kjøtt til suppe

Enten du liker herskapelige hus , moderne hus , funkishus eller om du ønsker en. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design . I dag finnes det likevel en rekke varianter av det tradisjonelle huset , og vi har flere. På Damlitoppen bygger vi eneboliger i kjede på ett plan.


Foretrekker du et hus med et herskapelig preg, kan Mesterhus Sissel være huset.

Aristokratisk bolig med alt på ett plan. Consul gir et herskapelig førsteinntrykk og fører tankene til amerikanske sørstatshus. Her er alt på ett plan med . Ei stor tomt kan fortettes og deles med flere, eller du kan bygge herskapelig og nyte all plassen selv. Odel er et stort herskapelig hus.


Stange – herskapelig hus på ett plan. Et stort 1-plans hus gir deg en trygg trappefri investering for barn og alderdom hvor alt er på ett plan. NSKER DU ET HJEM PÅ ETT PLAN ?

Systemhus har flere boliger på ett plan , både herskapelige , tradisjonelle og moderne. Se oversikt over våre husmodeller. Et stort hus over to etasjer med egen utleiedel i første etasje med egen separat inngang.


Løvis er et veldig smart og praktisk hus hvor alle funksjoner er samlet på ett plan. Et nostalgisk og herskapelig hus med lyse og romslige løsninger. Med et bredt spekter av klassiske, moderne og funksjonelle hus har. De klassiske hustypene er nostalgiske og herskapelige hus i landlig og . Her kan du lese alt om våre boliger, se alle husmodellene våre og bestille. I tillegg til å variere i design og planløsning , har vi også et bredt mangfold innen . Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe.


Hitra - et hus med utleiedel. Balanse er et vakkert, moderne og praktisk hus med alt du trenger på ett plan. Klassisk og harmonisk hus med herskapelig sus som passer på både flat og . Vi bygger huset du drømmer om.


Byggmann bygger et hjem til dine drømmer. Vår huskatalog er ment å være en inspirasjonskilde.

Om du ønsker din egen . Et moderne funkishus med svært god planløsning og stilig design. Et praktisk, lettstelt hus med alt på et plan. Bergli herskapelig ferdighus fra DHH. Den herskapelige følelsen får du fra flott dekor og takhøyde på meter i alle rom.


Se Jotuns fargekart og oppstrøk før endelig valg av farge på hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg