onsdag 15. mai 2019

Saftig brownies

En klassisk sjokoladekake som alltid er like populær! Oppskriften er til stor langpanne. Kjele - sjokoladekake i langpanne.


Andre forslag til smakstilsetning er hakkede nøtter, rosiner, hakkede aprikoser eller cocktailbær. Ang sjokoladekaken så tar du en kjele med .

Suksesskake er så god at det som regel er denne kaken som forsvinner først fra kakebordet i selskaper. Skal du ha stort lag, kan det derfor lønne seg å smelle . Ha smør, vann og kakao i en stor kjele , kok opp og la det småkoke til smøret er . Når kaken er noe avkjølt, kan du gjerne stikke noen små hull rundt omkring deretter helle over glasuren. Ha vann, kakao og smør i en kjele og . Denne Pinnen ble oppdaget av Merete Birkeland.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Denne sjokoladekaken røres sammen i en stor kjele – derav navnet. Den er enkel og praktisk og lage, pluss at den er saftig og myk. En herlig sjokoladebrownie med valnøtter i luksusvariant!


Tilsett vann og kakao og kok opp. Smelt smør i en kjele. Bland inn kefir, hvetemel, . Alle liker en saftig, god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Fordel smørkremen over sjokoladekaken og dekorer etter smak og behag. Ecuador- sjokoladekake i langpanne.


Denne langpanne sjokoladekaken er verdt å prøve! Verdens nydeligste sjokoladekake. Røra skal tilberedes i en stor kjele. Skikkelig kaloribombe. Ganske mektig, egner seg godt til frysing.


Del opp i passelige . Vil du slå til med en ordentlig staselig sjokoladekake til 17.

Sjokoladekake i langpanne: Sjokoladekake er noe de fleste liker og den passer derfor utmerket til alle store og små anledninger. Klissete sjokoladekake i langpanne. Ha i sjokoladebitene og la. Gi fløten til glasuren et oppkok og ta kjelen av varmen.


Om du vil ha den fast steker du den bare noe lenger Serveres . Pisk egg og sukker luftig. Ta kjelen av platen og rør inn vann, kakao og sukker. Da deg begynner å små koke sett kaken forsiktig nedi kjelen oppå den opp-ned tallerkenen. Rør til en jevn masse. Sett kjelen med kremen i kjøleskapet i minst timer se tips.


Lettvint sjokoladekake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg