tirsdag 27. august 2019

Sy hårbånd voksen

Følg meg på INSTAGRAM eller FACEBOOK for å få med deg neste innlegg! I dag skal vi dele hvordan å sy et enkelt pannebån og du kan selv velge om du vil sy pannebåndet med eller uten sløyfe. Her har vi valgt å sy det med vanlig . Lyst til å prøve deg på et enkelt syprosjekt? Hvorfor ikke sy et hårbånd ?

La det stå igjen et lite vrengehull på mitten. Vreng hårbåndet og sy igjen vrengehullet for hånd. Knyt hårbåndet med dobbel . Det er superenkelt å lage slike hårbånd. DIY: Sy herlige hårbånd ! Gratis mønster og trinn-for-trinn-forklaringer på myldre.


Free pattern an tutorial at myldre. Bufret Oversett denne siden Jeg har tidligere lavet et indlæg med hvordan du laver et snoet hårbånd i stof.

Flere har spurgt til den stofbind sy -vejledning med gratis mønster, jeg tidligere . Nemt hårbånd - Lær at sy ! UCFlggh4P6c0a_zX112p7GoQ. Sy en zikkzakk søm rundt kanten på begge stoffstykkene slik at de ikke rakner. Klipp en bit elastikk på cm. Brett begge stoffstykkene doble, . VESKEREIM MED REGULATOR. SY I GLIDELÅS Se mer.


How to sew a headband - LiJeSto. Hårbånd til baby Se mer. Kjolen er lett å sy , passer både barn og voksne , og kan lages i alle mulige. Bilde av Heilt Spesiell - Sy til liten og stor.


Sy tett inntil tittekanten - jeg gjorde dette denne gang med den vanlige. Juster til riktig bredde for ermeavslutningen og fest mansjetten til ermet - sy fast på . Mønstrene på både kjolen og hårbåndet er fra den siste boken til . Denne sommer er det nemlig mere end trendy at bruge et hårbånd med et.

Du skal nu samle de to ender og sy dem sammen med den side af . Hekle en rad fm fra retten. Sy side- og ermesømmer. One-size voksen (kan også sy til barn)! Kan brukes på mange ulike måter, knute fremme, på siden, smalt og bredt osv.


Vi har samlet noen av dem som har tatt sy -hobbyen sin et steg videre. Hun lager alt fra hårbånd til barn og baby, votter til voksne , veggpynt til . Jeg har ikke funnet på denne måten å lage hårbånd på av meg selv, men tenkte å. Sørg for at have en lang ende, du kan sy hårbåndet rundt om elastikken med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg