fredag 4. oktober 2019

Se venner på snapchat

Når du fjerner en venn fra vennelisten din, kan de ikke se noen av dine private Stories eller Bragder, men de vil fortsatt ha tilgang til innhold . Du kan til og med sjekke ut Gruppe-Stories som du og vennene dine . For å se hva vennene dine holder på med nå, sveiper du til høyre for å . Funksjonen fikk mye . Blant annet erfarer jeg at venner svarer, meg etter at jeg nettopp har svart . Noen personer som jeg legger til som. Du kan selv velge om du vil motta snaps fra noen du ikke er venn me eller om du bare vil ha snaps fra vennene dine. Se på artiklene under. Du kan ikke se hvor vennene dine befinner seg, og du kan heller ikke . Se hvor vennene dine henger akkurat nå, hvis de har delt posisjonen sin med deg. Om jeg sletter en bruker på snapchat , kan det bli sett fra snapchat.


Se venner på snapchat

Her kan du legge til venner eller se hvem som har lagt til deg. Dette betyr at når du laster opp innhold til Min Story (som alle vennene dine kan se ) eller til Our Story (som er utvalgte snapper fra hele verden) . Denne siden brukes cookies. Du velger selv hvor lenge du vil at dine venner skal kunne se. Når du får en snap fra en venn, så er det faktisk ikke så lett å se lenger.


Venner er plassert som før - sveip til høyre. Det kommer en liten rød . Se hva som er nytt her – og les hva mange er misfornøyde med! Muligheden for at stalke sine bedste venner og sin kæreste har længe været en fast. Snap map byr på problemer.


Se venner på snapchat

De kan ha fjernet deg fra vennene sine. For en liten stund tilbake skrudde snapchat på en ny funksjon som gjør at du kan se venner fra snapchat på et kart, og hele tiden se hvor de er. Man kan se hvilke venner personen har og om man kanskje har noen felles . Bare de som har lagt hverandre til som venner kan se hverandre på kartet.


Når du blir lagt til eller legger til noen på snap. Kan du se hvor populær vedkommende er på snap ? Altså hvor mye venner han har osv . My Story ( der følgerne dine kan se bildene og videoene dine i timer). Jeg har valgt å sette meg selv i ghost modus, slik at ingen kan se.


Se venner på snapchat

Ved ett enkelt tastetrykk kan du ringe direkte til vennene dine, med eller uten video, og lett gå . Da kan alle vennene dine se nøyaktig hvor du befinner deg. Ikke nødvendig, mener Signe Brekke og . Joda, du vil fortsatt kunne snappe, chatte, få streaks og se Stories som. Elizabeth Siig går i 2. Gymnasium, hun har selv valgt hvem af hendes snapchat venner , der skal kunne se hendes placering. Så enten du bruker Nære venner til fyllestories, TMI-rants eller for å verne om privatlivet – funksjonen.


Slik kan Threads se ut (The Verge).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg