mandag 14. oktober 2019

Test av tykt ullundertøy

Vi har testet sesongens mest populære ullundertøy. Det er fortsatt et tykt materiale som varmer, men har en mer aktiv følelse enn Rose. Se også nettpriser på Ullfrotté i vår Prisguide. Blandingsforhold: ull.


Vaskeanvisning: 60°C. Egen damemodell: Unisex . TEST AV ULLUNDERTØY : Villmarksliv har testet ni ullundertøysett. Det mest fremtredende er tykkelsen på plaggene som etter min mening er helt perfekt. Dersom ullundertøy blir for tykt synes jeg det går utover . Med et middels tykt undertøysett i ull er du godt rustet for friluftsliv året rundt.


I denne testen har vi valgt ut . Fire seksere i den store testen av ullundertøy til dame. Når vi beskriver plaggene som tynne eller tykke, er det tynt og tykt innenfor denne . Se tester av Ulvang, Brynje, Kari Traa, Swix og Falke mfl. Test av ullundertøy til barn:. Vi tester tradisjonsrike Devold og Helly Hansen mot Cubus og Pierre Robert – som begge ligger i en lavere . Ullundertøy eller superundertøy?


Test av tykt ullundertøy

Om du bør velge ullundertøy eller syntetisk undertøy, kommer an på hva slags aktivitet du skal bedrive. Skal du for det meste holde deg i ro, eller er det . Stor test av ni sett middels tykt ullundertøy for menn. Type aktivitet har betydning for hvilken type undertøy som er best egnet. Denne gangen har vi testet middels tykt undertøy, som stort sett er best egnet til høst- og.


Stormberg har mykt, varmt og behagelig ullundertøy til herre i merinoull. Trenger anbefalinger til kjøp av ullundertøy. Denne er tykk som woolpoweren men med høyere slitestyrke. Har ikke brukt min så. Skjult lenke - logg . G-Sports eksperter forteller deg hvorvidt superundertøy eller ullundertøy er riktig for din aktivitet.


Test av tykt ullundertøy

I testsøket kan du søke på fire forskjelige måter:. Hvor tykk ull skal du velge? Tykkelsen på ullundertøy. Det innerste laget transporterer fukt bort fra kroppen.


Undertøyet bør være tettsittende og ikke for tykt. Ved bruk av ullundertøy absorberes fukt fra kroppen og . Viks er et varmt, mykt og komfortabelt ullundertøy i 1 merino. Designet og testet i Norge med fokus på kvalitet, holdbarhet, funksjonalitet og design! Ulltøy Billig mot dyrt ullundertøy - DinSide . Ull er ypperlig innerst mot kroppen så og si hele året!


Test av tykt ullundertøy

Ull puster og har temperaturregulerende egenskaper og egner seg både sommer og vinter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg