tirsdag 29. oktober 2019

Sjokoladeglasur med melkesjokolade

Glasur : 3g melkesjokolade dl kremfløte. En litt ekstra søt kake. Velg selv om du vil lage glasuren eller toppe med f. Blank sjokoladeglasur , eller ganache som det heter på fagspråket, kan brukes til å glasere kaker slik at de får en glatt og blank overflate av sjokolade som . Hvis du bruker melkesjokolade eller lys sjokolade får du en mildere glasur enn hvis du bruker en mørk kokesjokolade.


Det du da gjør er å bruke kremfløte og melkesjokolade , du smelter sjokoladen i fløten også må det kjøles helt ned.

Når fløtesjokoladen er helt . En fantastisk enkel oppskrift som gir glatt og lekker sjokoladeglasur på null komma niks. Dekk din favoritt-sjokoladekake med denne glasuren . I den melkesjokolade smørkremen her brukte jeg M størrelse egg og endte med å ha oppi 1g melis ekstra, da ble den perfekt:-) Blir den litt. Rør inn rømme og melkesjokolade og bland forsiktig til sjokoladen har smeltet. På toppen er kaken glasert med deilig glasur laget av melkesjokolade og pyntet med mer hakket Daim.


Oppskriften er til stor langpanne. Tinas brownieskake med sjokoladeglasur. Melkesjokolade Brownie valentineshjerter.

Dette er en festkake som er inspirert av den populære Troika-sjokoladen. Kaken består av flere lag og tar litt tid å lage, men resultatet blir virkelig imponerende! Utrolig god sjokoladeglasur -Stor porsjon, nok til både kaken og glade.


Har til og med laget denne med halvparten melkesjokolade – Som blir . Her presenterer vi flere oppskrifter på sjokoladeglasurer. Rør inn siktet melis og vaniljesukker, og visp (bruk gjerne kjøkkenmaskin) det hele raskt sammen, til du har en glatt glasur. For mange år siden smakte jeg en sjokoladekake med en lys glasur som. Tilsett eventuelt mer . Mens melkesjokolade og hvit sjokolade, som inneholder tørrmelk, begynner å klumpe seg rundt grader. Sjokolade kan også smeltes i . Herlig og saftig kake med en intens smak av vanilje, toppet med en skikkelig god glasur med melkesjokolade i. Snickerskake – noe av det beste jeg vet!


Denne kaken er mild og go . Masse melkesjokolade og nonstop på toppen! Fruktnøtt er en melkesjokolade med rosiner og nøtter, og her inngår denne sjokoladen i både kake og glasur. Resultatet er lys, søt og KJEMPEGOD . Varene får du utlevert,.


Freia Hjemmekonditori by SiriusBC - issuu issuu.

Lise Finckenhagen lager sjokoladekake i langpanne med mye god glasur. Hun bruker 2gram sjokolade i glasuren. Sett kaken tilbake i kjøleskapet til sjokoladeglasuren har stivnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg