torsdag 24. oktober 2019

Vegg til vegg teppe på betong

En liten baby i en hel dress er alltid flott synes jeg. Så hvorfor ikke strikke en babydress til dukken min denne gangen. Jeg fant frem litt hvitt garn til å bruke . Embladressen er en lekker heldress for aktive småttinger. Den har smal fasong som ikke.


Knitting pattern Mia - download pdf- baby knitting pattern- easy baby knitting- strikkeoppskrift.

Babydress med raglanfelling. Lettvintdress er en babydress som strikkes nedenfra og opp. Se våre søstersiders oversikter over strikkeoppskrifter til barn, klær til barn du selv kan sy og klær til baby du.


Tema - df - Putty romper og hel dress, strikket i Babyull Lanett . Se flere ideer om Strikking, Strikk og Strikkeoppskrift. Dette er en superfin helmønstret kofte som passer like godt til jeans som til fest! Så er jeg helfrelst på å strikke rundt, og sy og klippe opp.


Dessuten valgte jeg å plukke opp alle maskene med en hel pinnestørrelse mindre . Nr Marius genser med rundt bærestykke lanett.

Størrelse (3) (9) mnd (2) år. Vår deilige babydress er god på kjølige vinterdager, men også genial på kalde. Vår babydress er meget enkel å strikke , den er overkommelig selv for . Nr Hel dress med krage og lue.


Overvidde, passer til kroppsmål, 44. Jakke i tradisjonsmønster . Dress in Baby Merino pattern by DROPS design Baby dress free pattern . Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look.


Untitled Som lovet, et innlegg om oppklipp av heldressen. Heldress strikket rundt og klippet opp - den tekniske biten. Jeg holder på med en hel babydress og der skal tipsene benyttes!


Strikket heldress til barn med rundfelling i DROPS Merino Extra Fine. Arbeidet er strikket ovenfra. Hel lengde: - - cm. Utforsk denne tavlen til marithelsor på Pinterest: Strikke.


Oslo-anorakken er i vinden og jeg har fått den æren av å strikke en på bestilling. Apropos heldresser , har dere sett den nydelige versjonen.

Garnpakken inneholder oppskrift og garnmengde tilsvarende valgt størrelse i Lamullgarn fra Rauma Garn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg