fredag 30. oktober 2015

Fjelltur med barn trøndelag

Barnas Turlag er Trondhjems Turistforenings tilbud for barn og barnefamilier. TT har også en rekke lokale avdelinger i Sør- Trøndelag. Velg en tur i Trøndelag fra denne topplisten i sommer, og vi garanterer deg.


Få med barna på tur og skap gode opplevelser i en tidlig alder. Det trenger heller ikke være de lengste turene for at barna skal få en.

Norsk Friluftsliv oppfordrer til å ta turen ut i nærområdet med barna eller reise på fjelltur. Leder for Utrykningspolitiet i Trøndelag og Møre og Romsdal, . Det gjelder å velge riktig rute når du tar med barna på fottur i fjellet. Her er ti anbefalte turer for sommeren.


Dette er en lang fin tur , med mye variert terreng. En av målsettingene med Opper å inspirere til økt fysisk aktivitet gjennom å stimulere turinteressen. Det er derfor svært gledelig å registrere .

Dessuten finnes det både badeanlegg og kino, bowling og skatepark barna garantert vil finne trivselsfaktoren i. Finn fjellturer som passer for barn i Oppdal. Norge har flere fantastiske isbreer, spesielt på Vestlandet og i Nord-Norge. Mange av de guidede turene passer også for familier og barn fra 7–års alder. Anbefales derfor for litt fjellvante barn.


I dette fjellområdet, som beskrives som en bortgjemt naturskatt i Rennebu i Sør- Trøndelag , er det kort . Innherred byr på naturopplevelser for alle. Trimtur, fjelltur eller . Har du lyst å ta med barna på fjelltur ? Disse turene passer for små og store fjellvandrere. Husk at turer med barn skal foregå på barnas prinsipper og at sikkerhet og gode opplevelser skal . En fjelltur behøver ikke være så lang, og vandringen opp til Bitihorn sør i. Fire– fem timer – km tur –retur.


Egner seg for barn fra seks–syv år. Start enten fra Simskardet i Nordlan eller Namsvatnet i Nord- Trøndelag.

TRØNDELAG : Sylan er et lettgått og tilgjengelig fjellområde i. Sissihøa – middels krevende tur. Her finner du mange fine sykkelturer som dere kan sykle sammen som familie, eller anbefale for litt større barn som vil på tur alene. Turene her er tilnærmet frie. Hurra folkens, vi skal på tur ! Huska vi norgesflagg til sekken?


Vi er åtte barn , åtte foreldre og en guide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg