fredag 30. oktober 2015

Fn dagen 2019 barnehage

GRATULERER MED DAGEN ! FNs barnekonvensjon har endret vårt barnesyn. Barn er ikke lenger bare prisgitt voksnes godhet og foreldrene de er tildelt. Her finner du tips til hvordan du kan arbeide med FN i barnehagen.


Ulike barn utvikler seg hver dag i form av et nytt or større forståelse, en ny bevegelse.

Vi markerte dagen i barnehagen på fredagen. Det vi velger å legge vekt på, er hva FN s barnekonvensjon sier om . I Jåttå barnehage vises ikke mangfoldet i barnehagen bare frem i festtaler. FN - dagen og lage mat fra ulike land fører ikke.


Sist oppdatert tirsdag 15. På selve FN dagen 24. FN-cafe og kunstutstilling.

Dagen feires på skoler og i barnehager over hele landet. FORUT er ”Gode venner i Nepal”, og vi har fått tilsendt mye kjekt materiale fra FORUT som vi bruker i barnehagen. Vi tar også med oss elementer fra fjorårets satsning . Fn dagen i barnehagen. FN er en forkortelse for De forente nasjoner, og er en verdensorganisasjon som arbeider for at vi skal leve sammen i fred.


Barnekonvensjonen i kortversjon. Have pupils write about themselves and something they can do well on their arm cutout . Evaluering av oktober og. Vi jobbet med dette i forkant. Periodeplan for Lyngbø ved Valheim barnehage , januar –mars.


I forbindelse med FN dagen og våre internasjonale uker, hadde vi fokus på barnas. Barna og personalet forbereder dagen på ulike måter og gleder . I samarbeid med FN- sambandet og Kirkens Nødhjelp. Olavs barnehage ligger på det gamle Borregaardsjordet i Sarpsborg sentrum - ved krysset. Mortetjern barnehage.


Vi har salgskafe på FN dagen , der overskuddet går uavkortet til aksjonen.

Dagen markeres mest i skoler og barnehager med allslags lokale . Aurelia og Jakob viser fram. Vet du hvem Nanah er? I dag var barn, foreldre, søsken, venner og besteforeldre samlet til Luciafeiring i. Fn -kafe for hele familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg