mandag 12. oktober 2015

Kvikklunsjkake langpanne

Kvikklunsjkake langpanne

Luftig og god sjokoladekake i langpanne. Perfekt å ha med i tursekken eller å servere i barnebursdager. Smør tykt på med herlig glasur og pynt kaken med det. Stor sjokoladekake i langpanne kalt Kvikk-lunch-kake.


Kvikklunsjkake langpanne

Her har du nemlig den ultimate, store langpanne -kaka som like gjerne kan bakes til . Kvikklunsjkake er en klassiker som er å finne ved alle slags arrangementer. Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30xcm). Pisk egg og sukker til eggedosis.


Sikt det tørre sammen og tilsett vekselvis med smeltet smør. Rør inn melken til slutt. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Jeg husker ennå følelsen av å liksom være en skikkelig mamma for første gang, da det . Sjokoladekake i langpanne : Sjokoladekake er noe de fleste liker og den passer derfor utmerket til alle store og små anledninger.


Kvikklunsjkake langpanne

Den velkjente tursjokoladen. Stekes på 1°C i ca. Langpanne sjokoladekake. Bruk fantasien din og dekorer den . Jeg vet, dere har ventet på denne! Beklager at det ble så lenge til den kom her på bloggen.


Oppskriftene har ligget i kø og for at ikke bloggen . Kvikk Lunsj-kake er en saftig sjokoladekake pyntet Kvikk lunsj sjokolade og toppet med non stop! Passer til enhver anledning, påske, dåp, bursdag, farsdag og . Perfekt til barnebursdag, skoleavslutning eller dugnad. Saftig, god og enkel langpannekake.


Trå til side folkens, her kommer den ultimate bursdag sjokoladekaken. Dette er en lettvint sjokoladekake som vil fort bli en favoritt blant de yngste. Dette er min favorittoppskrift på langpanne -sjokoladekake, og oppskriften har jeg stjålet av moren min.


Lise Finckenhagen lager sjokoladekake i langpanne med mye god glasur. Hun bruker 2gram sjokolade i glasuren. Rett som det er baker vi en langpannekake.


Når vi skal ha med noe til avslutningen i barnehagen, når det er samlingen med idrettslaget, eller når vi venter . Denne varianten er så saftig at den vil umiddelbart bli en favoritt til. En skikkelig saftig kvikklunsj langpanne sjokoladekake uten gluten og melk har du sikkert lett etter. Denne er bedre og nesten enklere enn Toro . Denne Pinnen ble oppdaget av Silje Thoresen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Lettlaget sjokoladekake i langpanne.


For å få nok til ei langpanne må porsjonen dobles. Kle en stor langpanne (min er ca. x cm) med bakepapir. Ha vann og kakao i en liten kjele og rør godt sammen. Gi blandingen et forsiktig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg