tirsdag 6. oktober 2015

Sykkelturer rogaland

Sykkelturer rogaland

Bare veier og fint vær lokker mange ut på sykkelsetene i disse dager. Her kommer en oversikt over sykkelturer i fylket. Er du på jakt etter forslag til sykkelturer ? Eller vil du leie sykkel? Var den første veien som ble bygd med tanke på hjulredskaper i Rogaland. Veien var i bruk til . Forslag til sykkelturer med start i Rogaland.


GJESDAL KOMMUNE Antall artikler: 1. SANDNES KOMMUNE Antall artikler: 10 . I år bør du gripe muligheten til å få deg en flott sykkeltur iRogaland. Variasjonene er uendelige og her er noen utgangspunkt for sykkelturer du kan ta fra Stavanger. Kort tur eller lang tur?


Fjelltur, skogstur eller nærtur? Et enormt nett av stier og grusvei gjør norsk natur perfekt for sykkelen. Som nyinnflyttet til Jæren, sliter jeg litt med å finne gode steder å sykle.


Sykkelturer rogaland

Jeg har kart og en halvgammel turbok, men ønsker mer informasjon om . Rundt Orrevatnet på sykkel. Jolleturar - Annbjørg Salte annbjorgsalte. I Itswaterful-brosjyren oppsummerer de . Kvitsøy er godt egnet for sykkelturer , ikke minst for småbarnsfamilier - små avstander, få bakker og flott natur! Strekning: Egersund–Stavanger. Langs Nordsjøruta, med mange fyr og strender underveis.


Våre kajakk, ski og sykkelturer er små eventyr. Via gode samarbeidspartnere kan vi i tillegg tilby en . Rogaland Aktiv AS tar guideoppdrag i vinter og sommerfjell. Fotturer og sykkelturer. Rallarvegen selvsagt, men det finnes mange andre flotte sykkelruter også.


Etter avsluttet sykkeltur går ferden videre mot Oberammergau og det store. Sykkelturer i Sør- Rogaland. Turstien egner seg ypperlig til spaser- og sykkelturer langs Gandsfjorden. Her finnes også gode muligheter til både bading og fisking.


Egil Sandnes (42) ble bitt av langturbasillen etter en sykkeltur fra. På våre sykkelturer i regionen, tegner vi gjerne landskapsskisser. De har laget en sykkeltur fra Molde, via Otrøya, Harøya, Ona fyr, Gossen, Bu Atlanterhavsvegen, Averøya og over til. TreningUncategorized.


DEL DENNE ARTIKKELEN. Norges flotteste sykkelturer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg