mandag 2. november 2015

4 Års kontroll lege

I tillegg til individuelle konsultasjoner anbefales å tilby gruppekonsultasjon ved uker, måneder og 17–måneder. Individuell eller gruppekonsultasjoner . Fire- og femårskontrollen. Barnetundersøkes ikke av lege ved denne kontrollen , som for øvrig er lik fem- årskontrollen.


Hva skjer på fireårskontrollen?

Barnet undersøkes av helsesøster og lege. Blant annet undersøkes syn og hørsel mye. Vi hadde ikke lege på fireårskontroll. Hos oss var det høyde, vekt, sjekke om han kunne begreper som over, under, inni, størst, minst. Hvordan var års kontrollen på deres helsestasjon?


Greit, lege trenger vi ikke, mye grunnet en ekstremt dårlig helsestasjonslege , så vi . Klikk deg på den enkelte kontrollen i oversikten under for å komme direkte til den kontrollen du er.

Er det sjekk hos både lege og helsesøster? Sørg for nødvendig samarbeid mellom lege og helsesøster, se ua. Trene på balanse, rotasjon, kaste og fange gjenstander for å få kontroll på . Vi tilbyr tjenester til alle barn mellom 0-år og deres familier. Kom ti minutter før . Ansatte i stat og kommune har avtale om å kunne bruke inntil dager velferdspermisjon til å følge barn under år til rutinekontroller hos lege , tannlege eller . Er du gravid og bor i Trondheim kommune kan du få oppfølging av lege eller jordmor, eller en kombinasjon. Gå til Fakta - Det er tilknyttet legeressurs , fordelt på leger.


Tjenesten omfatter barn i alderen - år. Helsestasjon for barn 0-år. Foreldrene plikter å medvirke til at barnet deltar i helsekontroll. Kontakt med helsesykepleier. Vi har også faste legekontroller der vi sjekker at alt står bra til med babyen din ved uker, måneder, år og år.


Rotavirus (gis i munnen). BCG: vaksine for barn av foreldre som.

Barn og unge fra 6-år følges opp av skolehelsetjenesten som er en forlengelse. Konsultasjon hos helsesykepleier. Her kan du få råd og veiledning fra blant annet lege , helsesykepleier, jordmor, psykolog og. Engen helsestasjon har også tilbud til studenter opp til år. Barns rett til helsekontroll.


Lov om pasient- og brukerrettigheter (pasient- og brukerrettighetsloven) § 3- ). Ein god start forutset fredelege og kjærlege omgjevnader. Neste gong me treffest er når dykk kjem på kontroll på helsestasjonen. Vaksinasjon jf retningslinjer.


Heimebesøk 7-dagar etter heimkomst, med vektkontroll. Barn har rett til nødvendig helsehjelp i form av helsekontroll i den kommunen de. Barselgruppe med helsesøster.


Programmet for oppfølging av barn 0-år. Tilbud om barselgrupper. Undersøkelse og veiledning ved helsesykepleier og lege. Følgjande faggrupper er knytta til helsestasjonsstenesta: jordmor, helsesøster, helsesekretær, lege og barne- og familierettleiar.


Vektkontroll (ved behov). Hjemmel og referanser for prosedyrer helsestasjon 0-år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg