onsdag 11. november 2015

Enhjørning bursdag nille

Enhjørning bursdag nille

Bog, lammelår, lammeskank , viltkjøtt, °C eller mer, timer, opptil timer, 4-cm. Det er ikke akkurat en revolusjon vi er vitne til, men GIlde har med sin sous vide - serie gjort en av proffkjøkkenets hemmeligheter tilgjengelig for alle. Slik lager du lammeskank.


Enhjørning bursdag nille

Vakumer kjøttet og kok det sous - vide på grader i ca 3-timer. Gi det en rask tur på. Braisert lammeskank fra Oslofjor Norway. Oplev en aften med os og prøv vores fantastiske lammeskank til hovedret. Du kan også tilberedt andelår sous vide.


Denne sausen er rik. Jeg vil her lave en lammeskank. Overvejede forskellige tilberedningsmetoder: 1. Tilbake til kjøkkenbenken, gutter! På denne måten tilberedes det, sous vide. Når man begynner med sous vide vil man fort finne ut at det hovedsakelig dreier seg om du.


Enhjørning bursdag nille

Lammeskank tilberedt på to måter og det tradisjonelle lammelåret. En av de mange fordelene med sous vide. SousVide Supreme Demi SVS09L - sort - SousVide er den perfekte måde at tilberede mad på, hvis du vil bevare aroma, kraft og vitaminer. Det sprøde brød giver en frisk kontrast.


Utsolgt fra leverandør. Ca800g Hallingskarvet. Tilbered 3-skanke efter din smag i sous vide. Sous Vide 320g Jacobs Utvalgte. SV på grader og etterpå en tur på Weber- grillen på full guffe.


Fordelen med å lage lammelår i sous vide , er at du ved å tilberede kjøtt over lang tid på riktig temperatur, så beholder du saftigheten, og får et ekstremt mørt . Veldig enkel og smakfull rett som passer perfekt til å sette i ovnen før søndagsturen. Serveres med mandelpotetpuré eller annen mos. Opskrift på en flot ret med langtidsbraiseret lammeskank med urter og grøn rodfrugtmos til.


Retten lavede James i programmet Jul med Price og Blomsterberg. Se vores store udvalg af sous vide produkter. En lammeskank der både er mør og saftig!


Enhjørning bursdag nille

Når man starter med sous vide matlaging vil man ganske raskt se at det er to variabler som spiller stor rolle ved denne matlagings teknikken;. Den er tidløs, og samtidig like tidsriktig som sous - vide. Her har jeg lagt oppi noen lammeskanker , det kuleste man kan servere nå. Storfe nakke røkt sousvide. Kokt i sousvide i mange timer, saftig og mør.


Find denne og andre pins på Mad via Bente Laursen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg