fredag 19. august 2016

Baby jogger city tour 2 håndbagasje

Baby jogger city tour 2 håndbagasje

Flere resultater fra forum. Vognen blir noe stor for å gå som håndbagasje , men kan klare grensen hvis man klikker av hjulene. Går fint som håndbagasje og den er til og med smal nok til at du kan trille. Hatt den med på flyvninger. Denne kan tas med inn som håndbagasje på fly eller tar liten plass i bilen!


Baby jogger city tour 2 håndbagasje

City Tour -vognen tar ekstremt liten plass men har alle . For dager siden. Brukt som håndbagasje på fly, (fikk plass i hattehylla). Baby jogger city tour.


Reisetrillen går som håndbagasje på flyet. Reisevogn du kan ha i håndbagasjen - baby jogger city tour 2. Begge disse går som håndbagasje vistnok. Den kan vel også tas med som håndbagasje.


Baby jogger city tour 2 håndbagasje

Går som håndbagasje hos de fleste flyselskaper . Basert på anmeldelser. Leier ut denne fantastiske reisepartnere! Du kan trille barnet helt frem til gate da vognen går som håndbagasje.


Barnet sover og sitter også veldig godt mens . Denne vognen har kommet i en oppdatert versjon. Stine (28) og mannen drømmehuset: – Det er altoppslukende, men veldig spennende Nye håndbagasjeregler i Norwegian .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg