onsdag 31. august 2016

Fastlege anmeldelser

Fastlege anmeldelser

Vurderinger av leger og andre behandlere. Del dine egne erfaringer. På nettsiden Legelisten.


Fastlege anmeldelser

Du kan søke etter en fastlege der du bor, og finne ut hvilke . Hittil har Forbrukerrådet testet kommuner og stat. Denne gangen står er den mest brukte helsetjenesten – fastlegetjenesten – for tur. I fjor foretok vi nordmenn totalt 366.


I tillegg var det 344. Jeg ble overhodet ikke hørt på, fikk meget dårlig hjelp og opplevde en lege som kun tenkte penger. Er din fastlege vurdert?


Både fastlegen og psykologen til Anniken Nymo mener hun bør få uføretrygd:. Vi anmelder en drøss nye album fra helt ferske og godt kjente musikere. Noen er bekymret for at dårlige anmeldelser skal føre til at de mister . Kongsberg Helsehus anmeldt for snoking i pasientjournaler – lege sluttet på dagen.


KONGSBERG HELSEHUS: Anklager om snoking i . Les mer om kontakt med fastlegen på nett. Finn og bytt fastlege , sett deg på venteliste, og se hvem som er fastlegen din nå . I dag finnes det private nettsider som blant annet legelisten. Avdelingsdirektør Steinar . Dropin har åpnet dørene i Stavanger.


Fastlege anmeldelser

Dermed skal det være like enkelt å gå til legen som å droppe innom frisøren. Det er et sjukdomstegn vi bør ta på alvor. Fastlegen din har det ikke bra. Særlig vi som liker at legen ikke skal ha egne plager og spesielt ikke . Overrasket og skuffet etter møte med fastlege som er låst i en forutinntatt holdning til pasientens problemer, som ikke tas alvorlig. Ser ikke helhetssituasjonen til . Legeroman: Nina Lykkes nye roman følger fastlegen Elin ut av ekteskapet.


Carina Elisabeth Beddari. Anmeldelser - Nina Lykke Full spredning En legeroman. I Lykkes roman er det den kvinnelige hovedpersonen som er lege , fastlege , og hennes behandling av middelaldrende menn med hemoroider . KONOMI: Samtidig har Nav de tre siste årene anmeldt mellom.


Fastlege anmeldelser

Dette er en svært alvorlig sak, og det er relevant å spørre hvordan det henger sammen at mannen fikk fortsette å jobbe som lege etter at han ble anmeldt for . Tilbudet gjelder også tannleger, kiropraktorer . Wiesener: Min fastlege - Se 1reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Bergen, Norge på TripAdvisor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg