torsdag 12. januar 2017

3 Åring med hull i tann

Hullene oppstår lettest der det er . De følger med på at bedøvelsen er riktig, og ser tannlege Jens. Hvis et barn under fem år har tre til fem hull i tennene, så kan det være en . Skal på første tannkontroll med datteren min, og jeg er ganske sikker på at hun har noe rusk i tennene. Noen med barn i 2-årsalderen som har hatt mye hull.


Uff, var hos tannlegen med åringen i dag.

Til tannlege med en åring. Flere resultater fra forum. Hun har lang erfaring med små barn i tannlegestolen etter mange år i offentlig. Les også: Vanligere at barn har mange hull i tennene.


Fortsett med tennene nede til venstre, på utsiden mot kinnet, to tenner av gangen. Jeg er uansett ganske enig i at hull i tannen på en fireåring bør vurderes for melding. En fireåring har hatt tennene sine i max ,år.


Hull i melketenner -hva kan man gjøre? Hvor mange har deres barn?

Barn og hull i tennene. Omsorgssvikt: Seks av ti offentlige ansatte tannleger har sendt. Den første tann bryter. Når barnet er år har alle melketennene brutt frem i munnen. Fra -års alderen bør tennene undersøkes av tannlege.


Dette er tennene til en år gammel jente. Vi ser etter de med mange hull , unormal hygiene, sår i munnhulen eller ansiktet, blåmerker ved . En gjennomsnitts - åring med fremmedkulturell bakgrunn har seks tenner med hull i, mens et vestlig barn i denne alderen har gjennomsnittlig . Min 4- åring har vært til tannlegen i dag og har fått beskjed om at han har hull. De er på tyggeflaten på jeksler og det må borres!


Her er gode råd for når tenner til små barn bør pusses med fluortannkrem, og for hvordan unngå tannlegeskrekk. Hvordan pusse tenner til et barn? GAP OPP: Ei syv år gammel jente får tennene undersøkt hos.


Forklar at tannlegen skal lete etter hull , ikke snakk om borring før det er . Hvis frembruddet ikke har skjedd innen en alder av måneder, bør en tannlege kontaktes. Alle melketenner er som regel kommet fram i en alder av år. De fleste barn får sin første tann når de er rundt 7-måneder, men det er store.


KLINISK TANNSJEKK PÅ HELSESTASJON.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg