onsdag 25. januar 2017

Vindusfolie bambus

Vindusfolie bambus

Dersom man dekker vinduer med folie , helt eller delvis, kan følgende monteringsanvisning bidra til å oppnå et godt resultat. Nødvendig verktøy: Vaske bøtte, lofri . Med våre datastyrte folie -skjærere produserer vi tekst, logoer og annen dekor i. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet . Coala Cling filStatisk folie egnet for merking av data og tv skjermer.


Kan brukes utendørs over kortere perioder. Frosted , Dusted og Etched: Også kjent som frostet , sandblåst o. Her fører vi et bredt utvalg av ulike kvaliteter fra Avery, . Frostet folie kan både ha utskåret mønster og bokstaver og farges trykk. Vindusdekor, frostet folie , reklame på vindu, frostet glass og klistremerker til vindu er produkter som gjør din bedrift synlig.


Vi kan printe, skjære og montere . Ikke-metallisert vindusfilm for både inne-og utendørs montering. Dette er en multilayer film som tar inntil av de infrarøde strålene. Filmen er så klar at du. Foliedekor – bilfolie (hel- eller delfolier), Fasadefolie og. Trykker også på frostet folie.


Vindusfolie bambus

Skreddersydde løsninger inn- og utendørs. Bruk det til utskjærte bokstaver, klistremerker til bilruter, butikkvindu, fasader og frostet. Vindusfilmen kan brukes som innsynskjerming eller til dekorasjon. Enkel å ta bort og gjenbruke.


Klippes til ønsket størrelse. Dekorplast med mange herlige . Slipp heller lyset inn med elegante frostede vinduer. Hva med å skape effekten gjennom en spray eller folie ? Med folie på vinduene slipper du inn lyset, men stenger ute naboer og. Med dekorativ vindusfolie bevarer du lysinnfallet, men stenger ute naboer og. Det fine er at folien slipper inn lys og pynter opp, samtidig som den.


Vindusfolie bambus

Produkt informasjon Flyttbar og gjenbrukbar Størrelse: Bredde x Høyde 210cm Størrelsen kan endres ved hjelp av tapetkniv og stålinjal på egnet underlag før . I tillegg til å stenge nysgjerrige blikk ute , vil folien også stenge ute UV-stråler, lyd og vrame når den er frostet. Du kan selvsagt få hjelp til å . Vi designer og printer alt av utendørs profilering uansett hvilket behov du måtte ha. De fleste av våre produkter er basert på ulike foliekvaliteter som kan legges . Møterom og kontorer er dekorert med frostet folie og utskjærte figurer. Bildet kan inneholde: utendørs.


Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig. Folien beskytter mot riper, steinsprut og slitasje samt beskytter lakken. Glassvegger og kontorlandskap kan vi foliere med alt fra standard mønster til eget design og motiv. Beachflagg passer perfekt både utendørs og innendørs.


Selvklebende film på baksiden. Derfor er det viktig at den synes best mulig ute på vei og i by. Vi produserer folie for solskjerming og frostet folie for kontorer og møterom.


Din logo på et plateskilt, folie rett på veggen, som utfreste bokstaver. Forny kontorlandskapet med folie og skap et miljø man trives i! Passer god til flater som . Det er også mulig å printe på frostet folie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg