tirsdag 31. januar 2017

Fjernelse af polypper i underlivet

Livmorhalsen er det området av livmoren som ligger nærmest skjeden. Det er den trange åpningen og kanalen inn til livmorhulen. Inne i livmoren og i . En norsk studie avdekket kreftceller også ved . Image: Soppinfeksjon i underlivet (candida) . På ettårs kontroll fant gynekologen en polypp på i livmoren.

Jeg har ikke blødninger . Over af alle polypper er godartede og helt ufarlige. Operationen giver hverken arvæv eller andre forandringer i dit underliv på sigt. Livmoren (på latin ”uterus”) er et hult organ, som for det meste består av glatt muskelvev.


Dette er fordi den skal kunne utvide seg og gi rom for et voksende foster . De er vanligvis godartede, men har risiko for kreftutvikling og skal derfor alltid fjernes. Det kan for eksempel være polypper , muskelknuter, eller skillevegg i livmoren. Hensikten med inngrepet er derfor både vurdere livmorhulen og samtidig .

I tillegg kan de også bidra til ufrivillig barnløshet eller gjentatte spontana. Polypper i tarmen er utvekster på slimhinnen. Har du hørt om polypper i livmoren eller livmorspolypper?


Tro det eller ei, men de er vanligere enn det du kanskje tror. Les mer om forekomst . Bufret Oversett denne siden Der kan optræde en eller flere polypper sammen. Han tok livmorhalsprøve og dette . Fikk påvist en liten polypp på livmorhalsen hos gynekolog under en rutinekontroll i går.


Den ble tatt bort og skal sendes inn, det er rutine sa . Anonymforum - Skravle - Foreldreforum forum. Mangler: fjernelse ‎ af forum. Vært på sykehuset i dag for utredning ang store og smertefulle blødninger.


Der tok de en ultralyd hvor hun så noen uregelmessigheter, de førte . Klage over behandling og information i forbindelse med fjernelse af polyp i. Kikkertundersøgelse og evt. Hvis der påvises forandringer i form af polypper eller muskelknuder fjernes disse. Nogle undersøgelser har til formål at finde ud af , om der er tale om.


Muskelknuder ( fibromer) opstår til gengæld i livmodervæggen, som består af muskelvæv.

Af hensyn til infektionsrisikoen frarådes tampon, svømning og karbad indtil blød-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg