tirsdag 17. januar 2017

Aksjeselskap

Aksjeloven krever at . Deretter skal selskapet registreres. Deltakerne, det vil si aksjonærene, har ikke . I et aksjeselskap har ikke du som eier personlig ansvar dersom selskapet skulle få økonomiske problemer. Organisasjonsformen er en egen juridisk enhet, og .

Minst en eier, kan være en person eller et . Dette kreves for å starte aksjeselskap. Skal du starte aksjeselskap ? Det trenger ikke å være så vanskelig. Vi forklarer hvordan du oppretter aksjeselskap steg for steg.


Eierne har ikke noe personlig ansvar for . Over halvparten av alle nye selskaper er et aksjeselskap.

På denne siden hjelper vi deg å starte aksjeselskap trinn for trinn. Et aksjeselskap kan dermed inngå juridisk bindende . AS) er lettere og enklere enn for noen år siden. Det er viktig å velge riktig virksomhetstype når du skal starte egen bedrift.


De mest populære i Norge er enkeltpersonforetak og aksjeselskap. Vi sier derfor at aksjeselskapet er et foretak . Slik starter du et AS, aksjeselskap - steg for steg. Du bør følge den punktvis.


Skyldneren - aksjeselskapet - har etter lovgivningen rettigheter under bobehandlingen. Disse rettighetene utøves i utgangspunktet av selskapets styre. Styre og leiing i aksjeselskap. Fyll ut vårt online starte AS-skjema og vi tar oss av registreringen av ditt AS.


Vedtekter aksjeselskap. Utenlandsk aksjeselskap. Dersom du som utenlandsk skal drive et selskap i Norge, må du registrere selskapet ditt, rapportere ansatte, innbetale skatt, levere. Det er faktisk også blitt enklere å avvikle et .

Normalt står valget mellom å stifte et ansvarlig selskap eller et aksjeselskap. Selskapsformene har noen likheter, men også en del ulikheter. Fyll ut skjemaet og bli bedriftskunde i Sparebanken Sør med ditt aksjeselskap. Registrer aksjeselskapet til Bolagsverket via blankett 81 eller via e-tjenesten på Verksamt. En av grunnene til at man oppretter et aksjeselskap er at aksjonær ikke hefter personlig.


Men er det virkelig slik? Regnskapet i Fiken genereres automatisk basert på alle kjøp og salg du legger inn i løpet av året. Her besvarer vi dine spørsmål knyttet til å stifte AS.


Når du er ferdig med . Vi hjelper deg med å stifte AS og alle spørsmål rundt å etablere aksjeselskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg