mandag 23. januar 2017

Britannia hotel afternoon tea

Britannia hotel afternoon tea

Stuffing til kalkun Tørket frukt passer ypperlig om stuffing til kalkun. Ingredienser tørkede fiken, i grove skiver tørkede aprikos, i grove skiver tørkede tranebær , i . Denne gangen blir kalkunfileten fylt og surret med bacon. Julen nærmer seg, og det er helt klart snart tid for kalkun for mange.


En stor utfordring når man lager kalkun er å få den jevnt stekt. Jeg laget denne tranebær chutneyen i fjor, og den var veldig god. Kokkeskolen: Fylte kyllinglår med tranebærsaus. Prøv denne spennende sausen til farsefylt . Tranebærsaus er typisk amerikansk kalkuntilbehør. Innmat (krås. hjerte og lever) 1boks gåse- eller andefett Stuffing tørkede fikener, aprikoser, tranebær og svisker epler, pærer og . Ovnsbakte poteter (eddikpoteter), ratatui og grønnsaker.


Har du savnet en god og ukomplisert oppskrift på kalkun og stuffing ? Det eneste du mangler nå er tranebærgelé og det kan du finne oppskrift . Av kalkunrestene lager du en skikkelig god kalkunpai. Imponer med saftig kalkunrull neste gang du skal invitere til førjulsfest. Herlig stuffing og en mektig tranebærsaus gir ekstra god smak og topp . Halvveis i steketiden har du stuffingen i kalkunen. Måltidet blir komplett med stuffing , denne gode tranebærsausen og selvfølgelig potetmos . Callie og jeg tok en spasertur og endte i matbutikken, der jeg kjøpte en enkeltporsjon kalkun i plastbeholder, med potetmos og saus, stuffing og tranebær.


Britannia hotel afternoon tea

Fyll stuffingen i kalkunen og pensle den godt med smeltet smør blandet med salt og pepper. Craig Whitsons supre oppskrift på klassisk amerikansk cranberry sauce til kalkun. Kok tranebær i portvin og sukker i en liten kjele på svak varme. Smak til med litt salt.


På de neste sidene finner du mange forskjellige oppskrifter på helstekt kalkun , stuffing , retter med kalkunfilet, også fylt kalkunfilet, kalkunbiff og . Legg blomkål, brokkoli, tørkede tranebær og pinjekjerner på et fat, gjerne hver for seg slik at man kan forsyne seg. Bolle med stuffing til kalkun sett ovenfra. Fyll kalkunen med eple og tranebær.


Server kalkunen med søtpotetpai, kokte brekkbønner, kremet saus og litt stuffing ved siden av. Lag en saftig kalkun til dine gjester. Serveres med glaserte ovnbakte rotgrønnsaker, stuffing , fløtegratinerte poteter og syltede tranebær.


Kalkunbryst i kremet appelsinsaus. Har kalkunen stuffing , kan det være lurt å legge til en halvtime til på. Fikk kalkun og stuffing , men trenger en en søt saus å jazz dem opp?


Britannia hotel afternoon tea

Prøv noen av disse hjemmelagde tranebærsausoppskrifter for å fullføre bordet denne ferien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg