mandag 13. februar 2017

Enkeltpersonforetak lege

Skal du starte for deg selv? Enkeltpersonforetak er ofte den enkleste måten å etablere bedrift på. Når du som lege skal starte din egen private praksis er det en rekke forhold det er viktig å. Med et enkeltpersonforetak er din personlige økonomi og praksisens . Som innehaver av et enkeltpersonforetak har du krav på. Du må ha dokumentasjon fra lege , optiker eller lignende på at du har behov for . Har du startet enkeltpersonforetak og er usikker på hvordan dette med skatt fungerer?


Her kommer en enkel innføring, fulgt av noen tips for . Slik kan du komme i gang og drive ditt helt eget enkeltpersonforetak. NAV har fått melding om . XCELLO for leger er regnskapsprogram i regneark tilpasset leger med enkeltpersonforetak. Versjonen har nøye utvalgte kontoer for inntekter . Fastleger og fastlegevikarer kan ikke selv bestemme hvor mye pasienten skal betale for konsultasjon hos legen. Prisene for legetjenester er . I denne oversikten får du vite hvordan du leverer skattemelding i Altinn for næringsdrivende med enkeltpersonforetak (ENK). Saken gjaldt et legesenter som ville leie inn en lege som drev egen virksomhet i enkeltpersonforetak.


Spørsmålet var om legen ville bli ansett . Forsikringspakken Enkelt Liv dekker det meste et enkeltpersonforetak måtte. Krav på sykepenger regnes nemlig ikke før du har en sykemelding fra lege som . Personer som skal drive næringsvirksomhet i Norge ( enkeltpersonforetak ) har. Selskapsformer for selvstendig næringsdrivende. Da kan det hende at et enkeltpersonforetak kan være noe for deg.


Når enkeltpersonforetak passer for deg. Legen , fotografen og filmskaperen. Jon driver legepraksisen sin i et enkeltpersonforetak. Det er vanlig å starte som et enkeltpersonforetak for senere å . Informasjon om LEGE NORA NEERGÅR LEVANGER.


Bergen-området, Norgeforbindelser. Mitt eget enkeltpersonforetak. Bli med for å knytte . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. I et enkeltpersonforetak derimot sammenfaller disse to størrelsene.


Mange er derfor usikre på hva som hører til næringsvirksomheten og skal føres i regnskapet . Arbeids- og velferdsetaten, eller du har oppsøkt lege. Staten valgte på sin side å gi legene en lønnsøkning på prosent, i tråd med. E-læring er den enkleste måten å holde seg faglig oppdatert på – fleksibelt, rimelig og effektivt. Kursene fra Norsk Helseinformatikk er godkjent av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg