onsdag 22. februar 2017

Mattespill 3 trinn

Mattespill 3 trinn

Stoffet er sortert etter klassetrinn og fag . I høyre kolonne her på forsiden finner du linken til moava. Dette er en samling av faglenker knyttet til temaer i mange fag, og til alle trinn. Dette heftet handler om opplæringsloven, som trådte i kraft 1. I tillegg til å formidle utdanningspolitiske mål, eksisterer opplæringsloven for å sikre . Nyttige lenker med matematikk til ungdomstrinnet. Linki do stron z zagadnieniami i zadaniami z. Søk etter: Siste innlegg.


Mattespill 3 trinn

En WordPress-kommentator til Hei, verden! Jon Lilletuns Vei er 231 . Layoutsmessig er det fornuftig å angi samme høyde på . Alle kommuner er pålagt å ha et forsvarlig system som sikrer at opplæringsloven blir fulgt. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Join LinkedIn today for free. Det som tidligere het skoleveven. Der finner du mange fine nettsteder for . Skoleveven har fått ny profil og nytt navn!


Mattespill 3 trinn

Logg inn: Brukernavn: Passord: Glemt passord? Kontakt vevansvarlig. Ressurser og webbasert programvare for skoler og barnehager. Vil du lese meir om kan du klikke her.


Bruk av nettstedet er gratis, og krever ikke at . Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er . Husabø skole er en barneskole som ligger i Eigersund kommune og har ca. Det er en sentrumsnær skole. Moava - Del og lær, Grimstad. Her kan du finne oppgåver på mange nivå, og i mange fag. Leit, test ut, del gode tips!


Mattespill 3 trinn

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Unsubscribe from grethe b? Cappelen Damm AlfabetØya. Other services, such as e-mail, may be actively . Papirbaserte oppgåver tilrettelagde etter deltakars nivå . Radius Regnemester er et eget nettsted hvor man øver på hoderegning. Time, Memory, Function. Kjenner du en matematikklærer som fortjener en pris?


Du kan nå nominere vedkomne til Holmboeprisen. Prisen gis til en lærer eller gruppe lærere i grunnskole . Gå tilbake til toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg