torsdag 16. februar 2017

Kule quiz spørsmål

Quiz : Hva ble dette brukt til? Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar. For noen så vil den være litt på kanten, men den er garantert til å trekke på smilebåndet til de aller fleste! Finn en venn og utfordre hverandre.


Når du besvarer disse ti spørsmålene i kategorien lett blanding så må du konsentrere deg.

To fedre og to sønner drar på fisketur. Hver av dem fanger én fisk. Hvorfor kommer de hjem med bare tre fisker tilsammen? Hvor mange riktige klarer du på.


Spørsmål og svar innenfor et vell av ulike temaer. Liker du å gruble og tenke utenfor boksen? Da er disse lurespørsmålene noe for deg!


I bursdag, på skoleavslutning, på hyttetur, i bilen – quiz for barn er alltid en vinner.

Men å finne på gode spørsmål og svar som passer til barnas alder, er både . Alle liker quiz , og det er en super måte å engasjere folk på, sier. Alle bør føle at de kan svaret på minst ett av spørsmålene , tipser Kolden. Morsomfakta gir deg hundrevis av morsomme fakta.


En kul tiåring er jo det tøffeste som finnes, sier hun. Lag en personlig quiz om bursdagsbarnet, eller last ned vår quiz. Her kan du laste ned quiz. Når du har avsluttet , trykk på knappen Vis spørsmål for å se fasitsvarene og utfyllende . Det siste nye innen quiz. Da velger man spørsmål helt selv og kan lage en mer personlig quiz med spørsmål om lagspillerne.


Kule påsketegninger til å fargelegge. HeisannHar fått ansvaret for en liten Kahoot- quiz på sommerfesten på jobben til fredag,. Noen som har noen forslag til gode spørsmål ? Er det noen her som kan komme på noen morsomme og underholdene spørsmål til en quiz ? Vi skal ha personalfest med partnere og trenger . Stor samling av quiz -er for ungdom med mange samfunnsaktuelle tema!


Barnas superkule quiz.

Kan du mye om fotball? Ser du mye på TV, eller elsker du faktabøker? I denne quizen vil du kun få se ekstreme nærbilder av ting, spørsmålet er om du. IFA også i år for å ta en nærmere titt på alle nye kule gadgets som kommer . For dager siden - Klarer du våre spørsmål i temaene Egg, Påske, Krim og Vesterålen? Hvilken filmstjerne spilte denne kule detektiven i filmatiseringen?


Hvordan vil du lære mest mulig med minst mulig innsats? Du lærer mye og fort ved å svare på gode spørsmål. Da jobber du aktivt med lærestoffet.


Førskolebarn er velkommen til spennende quiz en onsdag i måneden kl. Vi stiller med tøffe spørsmål og kule premier, dere med lure .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg