mandag 20. februar 2017

Ukjent nummer skjult nummer

Ble oppringt en gang av noen, men det står kun ukjent nummer. Ukjent nummer betyr bare at den som ringer deg har skjult eller hemmelig nummer. De siste dagene har nemlig flere personer i Tromsø blitt oppringt fra et skjult nummer. Alt som står på skjermen er ukjent , og det er ikke . BLOKK UKJENTE NUMRE: Anders Krokan i Telenor forklarer at man. Du har sikkert selv lurt på det når et ukjent nummer dukker opp på.


Jeg har over en lengre tid blitt plaget med et menneske som ringer meg med skjult nummer på kveldene og på nattestid. Ingen prater eller lager . Tar du telefon når det er skjult nummer ? Nav ringer med skjult nummer - Generell debatt. Kan man finne ut hvem som ringer fra skjult nummer. Oppringt fra skjult nummer midt på natta - Generell. Flere resultater fra forum.


Hvis man normalt har skjult telefon nummer så kan man vise skjult nummer med koden . Lei av anrop fra skjult nummer ? Det er snart slutt hvis. Den vil nemlig hjelpe med å identifisere folk som ringer fra ukjent nummer. Men du bør ikke misbruke det . Blir oppringt 2-ganger hver dag av et ukjent nummer.


Ukjent nummer skjult nummer

For øvrig mener du kanskje skjult og ikke ukjent nummer. Lett: Svar ALDRI på anrop med skjult nummer ! Du kan be om hemmelig nummer av din telefonoperatør. Videre kan du skjerme deg mot telefonselgere ved å registrere deg hos Brønnøysundregisteret.


Hei, i noen måneder nå har jeg blir oppringt av ukjent id hvor ikke et telefon- nummer kommer opp, kun ukjent. Hvis du ble oppringt av et ukjent nummer i helgen som startet på. Blir du oppringt av et skjult eller ukjent nummer er det ikke noe farlig å svare . Pass derfor på å sjekke ukjente telefonnummer på mobilen din. Fikk en telefon fra skjult nummer. Jeg tok den ikke fordi jeg tar ikke skjult.


Med Hemmelig nummer synes ikke nummeret ditt når du ringer noen. Nummeret ditt vil heller ikke bli oppgitt på nummeropplysningen eller oversendt til . Så i dagens uformelle sms-undersøkelse i Midt i Trafikken spurte vi om folk svarer på anrop fra skjulte eller ukjente nummer. Og tallene er dårlig nytt for folk som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg