torsdag 9. februar 2017

Persia

Knitted DROPS jumper for men with raglan and Norwegian pattern in ”Karisma” or “ . Følg oppskriften og strikk bol og ermer som oppgitt. BESTILL STRIKKEPAKKE TIL HER! Lett og deilig topp med mønstret . Her er mamma sin oppskrift på genseren;.


Fortsett så med raglanfelling.

Men hvor mange nøster garn går det med til en genser ? Flott enkel genser strikket i dobbel tråd Hip mohair. Strikket nedenfra og. Garnpakke ( gratis strikkeoppskrift i pakken) tilgjengelig her:. Enkel oppskrift på norsk (.pdf). Gratis oppskrifter HEXA kosegenser med raglanfelling LAST NED GRATIS ! Genseren har A-linje og raglanfelling.


Pakke med garn og norsk oppskrift (.pdf) Søt genser som er rask arin.

Raglanøkninger med en raglan -m: . Denne oppskrift er på norsk. Kanskje finner du en favoritt her? Oppskriftene får du selvfølgelig gratis. Vi har laget en gratis oppskrift til dere - på en enkel og noe oversize genser med raglanfelling ! Red Sky by DROPS Design.


Arbeidet er strikket ovenfra og ned. Følg lenken nedenfor for å gå til oppskriften. Finn din neste strikkeoppskrift i vårt store arkiv. Her får du oppskriften , størrelse 1-år.


Hold varmen i vinter med denne flotte genseren strikket med rundfelling! Herregenser med raglan. Vanskelighetsgrad: Simple. Guttegenser med raglan. Her ser du trinn for trinn hvordan du strikker en raglangenser.


GU-0Gullet genser. Eg betaler gjerne for oppskrift ,om noen har tips til nettsider.

Ellers er jo Ingen dikkedarier fin, men den er kanskje med raglan ? Kanter i vrangbor øvrigt i glattstrikk og mønsterborder. Bærestykke med raglanfelling før mønsteret, videre rundfelt. Generell veiledning til oppskrifter.


Nr Oversize genser med flettemønster og perlestrikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg