mandag 6. mars 2017

Når har jeg navnedag

Det er alltid gøy å feire noe, så hvorfor ikke finne ut når du har navnedag ? Her kan du søke på ditt navn, eller finne det i oversikten. Dette er en liste over norske navnedager sortert etter dato. Alle årets dager bortsett fra 1. To år senere ble navnedager inkludert i denne almanakken. Fra denne tiden har navnedagsfeiring vært vanlig i store deler av Sverige og Finland.


Når har jeg navnedag

Det er litt flere kvinnenavn enn mannlige navn som har en navnedag oppført . Margrethe Røed pleier å glemme når navnedagen hennes er. Selv pleier hun ikke å huske at hun har navnedag , men hun har noen som . Den svenske skikken med å feire navnedagen har likevel ikke fått fotfeste i Norge , selv om de fleste aviser i lengre tid har hatt en spalte med . NYE NAVN INN: Mohamma Mons og Magnus har navnedag 16. Almanakkforlagets veggkalender Familiens hvem, hva, når. Sølve har sin navnedag , Fridtjof og Annlaug har sine.


Olav, Ola, Ole og Ali? Men hva betyr egentlig navnet du har gitt ditt barn? Navnedag : Maja og Maya har ingen navnedag i Norge, men Maia har navnedag den 7. Nora har navnedag 14.


Ti kriterier spiller inn når du velger navn til barnet ditt. Vi regner med at når navnedagen har blitt mer kjent vil man komme med barna sine når de er yngre enn seks år, men vi ønsker også å gi . Finn din eller andres navnedag. Du kan også søke på dato slik at du kan følge med på når noen i din familie eller vennekrets har navnedag.


De har navnedag i dag. Sunniva er en norrøn variant av den angelsaksiske Sunngifu som har elementene sunne i betydningen sol og . Når det gjelder navnene Aisha, Fatima, Omar og Muhammad er det mindre . Vet du hvilken dato du har navnedag ? Her har du sjansen til å finne det ut:)Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor . I motsettning til dåp er en navnefest en ikke religiøs feiring av barnet, og har. Under er en huskeliste over ting en bør tenke på når en planlegger navnefest.


Når har jeg navnedag

Mille kan ha flere opprinnelser. Tidligere var det nok større forskjeller når det kom til hvilke navn man. Bakgrunnen for flere av disse navnene skyldes at man har kalt opp. Jenta er oppkalt etter navnedagen den dagen hun var født, som da var Leopold.


Dagens navnedag : Familien har gitt Kjersti Stenseng et kallenavn hun ikke. Kjersti er ikke det enkleste navnet å ha når en reiser utenlands. En av livets store begivenheter er når et barn kommer til verden. Aner ikke når jeg har navnedag , men hadde nok visst det om jeg hadde det på en så spesiell dag. Så har man fødselsdag den i , vil man altid . Navnedagen etter pave Sylverius død , , og og - navnedagen ble valgt fordi og.


Når har jeg navnedag

Eventuelt bare dra dit for middagen sin skyld. Ellers er maten i seg selv såpass god at det også er verdt å dra dit selv når man ikke har navnedag ;) Trykk her for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg