tirsdag 21. mars 2017

Stygg fisk norge

Stygg fisk norge

I norske farvann finnes 3fiskearter hvor er ferskvannsarter og 2er saltvannsarter. Her presenterer vi et utvalg av artene. Les hovedartikkelen . Fisk fordeler seg på de følgende gruppene: bruskfisker, kvastfinnefisker,. Send innlegg i e-post Etiketter: arter fiske fiskearter guide hjelp info norge ressurs. DAGENS MEST POPULÆRE.


Stygg fisk norge

Vegar oktober Dypvannsfisk er stygge. Skal slite med å få denne på artslista http://www. Den forferdelig stygge fisken lever nemlig så langt nede som på 8meters dyp. Dessverre for den uspiselige fisken ingen fisker etter, er dette . Til å få stor torsk, bør du se etter stimer av små sei og fisker blant denne. Lysing er blant de mest smakfulle fisker som Norge har å tilby, men . Jon Olav har fisket hele 1forskjellige fiskearter i Norge.


På artslisten finnes helt vanlig fisk som torsk, ørret, makrell og sei, men også ytterst . Stor kjeft og stygge tenner. Siden det er langt mellom fiskene på det mørke havdypet er kjeften til fisken laget sånn at den lett fanger byttet når . Vassilda har svært mye bein i, men her har de en egen teknologi på å få beina ut slik at man kan bruke fisken. I fjor satte Norge ny importrekord .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg