onsdag 15. mars 2017

Saus til laks og poteter

Denne oppskriften på laks med dillsaus er enkel å lage og passer perfekt i en travel hverdag. Server laksen med poteter og lettkokte aspargesbønner. Ovnsbakt laks og grønnsaker med krema fiskesaus , porsjoner.


Stekt laks med creme fraiche- saus , poteter , blomkål og brokkoli er en sunn og enkel middag. Tips: tilsett litt mangochutney for ekstra piff som både store og små. Dette er en enkel og god oppskrift, som lett kan lages til en eller til mange.

I forma er det fisk, grønnsaker og saus , det eneste du behøver i tillegg er poteter , som . Det er en smørsaus med smak av sitron, sjalottløk, dill, tomat og chili. Passer utmerket til Salmalaks og noen gode poteter. Det tar ikke så lang tid å lage så dette . Denne sausen passer hvis du skal ha pasta til laksen , noe som jo er utmerket. Kan også gå bra hvis du har ris til.


Steke poteter går den også til, men ikke til . Legg potet , brokkoli og laks i en smurt ildfast form og krydre med litt pepper.

Finhakk løk og surr blankt i smør. Rør inn mel og tilsett melk, litt om . Synes det blir litt for mye med saus til en så fet fisk som laks. Jeg pleier å lage stekt laks , agurksalat, poteter , rømme og smeltet smør med . Kokt laks , poteter og grønnsaker er ikke særlig spennende i seg selv, men med en god saus kan det bli fantastisk godt.


Sausen er lett og lage . Kona hans hadde nemlig servert laks med sitronsaus fra bloggen noen dager tidligere, og det hadde smakt så fortreffelig. Laks med hvit saus , gulrøtter og poteter. Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet. En klassisk laksemiddag slår aldri feil.


Bak laksen i ovnen sammen med en ferdig hvitvissaus og server med kokte poteter og grønnsaker. Server stekt laks med kokte poteter , agurksalat, sitron i båter og urtedressing. Sashimibowl med lakseloin, fullkornsris, syltet ingefær og ponzusaus. Oppskrift på en form med grønnsaker og laks i ovn. Sandefjordsmør er god saus til laks.


Strø gjerne finhakket persille over. Server fisken med kokte poteter , asparges og sitron.

Denne retten med laks , brokkoli og poteter i form er ganske tradisjonell. Skjær laksen i skiver på ca. Tidligere denne uken lagde jeg en enkel, hverdagslig laksemiddag med poteter , gulrøtter og brokkoli.


Hva skal du spise til middag med laks ? Enklere saus får du ikke. Ta en titt på ulike sauser som passer til kjøtt og fisk. Vi har en rekke sauser med ulike farger og smaker. Dampet laks med agurksalat, poteter og saus.


En deilig middagsrett. På en mørk vinterkveld kan denne retten minne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg