onsdag 18. oktober 2017

Amerikanske brownies

Gi fløten til glasuren et oppkok og ta kjelen av varmen. Om du vil ha den fast steker du den bare noe lenger Serveres . Tilsett sjokoladen og la den smelte under omrøring. Pisk egg og sukker luftig.


Bland mel og vaniljesukker.

Rør til en jevn masse. Ta kjelen av platen og rør inn vann, kakao og sukker. Da deg begynner å små koke sett kaken forsiktig nedi kjelen oppå den opp-ned tallerkenen.


Sett kjelen med kremen i kjøleskapet i minst timer se tips. Smelt smør og sjokolade i en liten kjele på medium varme. Lettvint sjokoladekake. Denne Pinnen ble oppdaget av Lena.

Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Den er enkel og praktisk og lage, pluss at den er saftig og myk. En herlig sjokoladebrownie med valnøtter i luksusvariant! Alle liker en saftig, god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Fordel smørkremen over sjokoladekaken og dekorer etter smak og behag.


En klassisk sjokoladekake som alltid er like populær! Kjele - sjokoladekake i langpanne. Oppskriften er til stor langpanne. Andre forslag til smakstilsetning er hakkede nøtter, rosiner, hakkede aprikoser eller cocktailbær. Ang sjokoladekaken så tar du en kjele med . Suksesskake er så god at det som regel er denne kaken som forsvinner først fra kakebordet i selskaper.


Skal du ha stort lag, kan det derfor lønne seg å smelle . Når kaken er noe avkjølt, kan du gjerne stikke noen små hull rundt omkring deretter helle over glasuren. Ha smør, vann og kakao i en stor kjele , kok opp og la det småkoke til smøret er . Ha vann, kakao og smør i en kjele og .

Ecuador- sjokoladekake i langpanne. Smelt Melange uten melk, salt og soya i en stor kjele på middels varme under stadig . Verdens nydeligste sjokoladekake. Røra skal tilberedes i en stor kjele.


Skikkelig kaloribombe. Ganske mektig, egner seg godt til frysing. Del opp i passelige . Vil du slå til med en ordentlig staselig sjokoladekake til 17.


Sjokoladekake i langpanne: Sjokoladekake er noe de fleste liker og den passer derfor utmerket til alle store og små anledninger. Klissete sjokoladekake i langpanne. Ha i sjokoladebitene og la.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg