fredag 20. oktober 2017

Ostekake med pasjonsfruktpure

Lise Finckenhagen er glad i høye kaker. Du velger selv hvor høy den skal bli ut fra hvor stor form du bruker. Oppskriften på denne ostekaken er med gelatin,. Ostekake med en litt ny vri.


Ostekake med pasjonsfruktpure

Helt nylig lanserte Freia sin nye pakning med lilla pasjonsfruktgelé, og selvsagt måtte jeg teste å lage ostekake med denne geléen! Kaken er god både til kaffe og dessert. Husk å beregne tid til å fryse kakebunnen, og at den skal. Verdens beste ostekake med pasjonsfruktkrem på mørk oreobunn.


Tilsett så romtemperert pasjonsfruktpure og bland godt. Varm opp halvparten av pasjonsfruktpureen. Denne sitron-pasjons ostekake , lager du veldig rask, og den trenger. Kjeksbunn med ekte meierismør, ostekrem basert på kremostbase, vaniljekesam og ekte pasjonsfruktpure toppet . Dekonstruert ostekake. Vend forsiktig sammen ost, krem, smeltet og avkjølt sjokolade og pasjonsfrukt pure.


Ostekake med pasjonsfruktpure

La avkjøle mens du lager geleen. Ha gelatinplatene i kaldt vann. Kok opp dl vann istedenfor pasjonsfruktpure og rør ut sitrongeleen, avkjøl. Ovnsbakt ostekake forbinder jeg med the american way å lage. Alle som har invitert til festmiddager vet at det er godt med alt som er gjort i forkant.


En forfriskende pasjonsfruktostekrem på supersaftig . Enkel ostekake med glasur - noegodthverdag noegodthverdag. For gastronormbakker. Ostemoussekake kg kremostbase 5gr sukker ltr fløte pl. Gelantin Smak til med pasjonsfruktpure eller lime . Pasjonsfruktpure kan du lage selv ved å presse pasjonsfruktkjøtt . Innlegg om ostekake med pasjonsfrukt¨ skrevet av sivspiser.


Ostekake med pasjonsfruktpure

En matvare fra matvareguiden. Piano signatur ostekake med pasjonsfruktpure. Mye kalorier, fett og karbohydrater. Purre gjør seg nok bra i en ostekake ja ;). Jeg pisket nok ikke kremen for lenge, og pasjonsfruktpureen er ganske flytende i forhold til . Denne er laget på mandelbunn og mørk sjokolade, pasjonsfruktpure og kremostnaturell - en kake for store og små.


Når pasjonsfruktpureen er avkjølt til romtemperatur piskes denne lett i . Ukens kake Brent baskisk ostekake. I den forbindelse lagde jeg en syrlig ostekake med pasjonsfrukt kombinert med en. Ligner litt på ostekake , men er mer mousse konsistens, friskere på smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg