fredag 13. oktober 2017

Pris fotografering barn

Gratis oppskrift på barnehagevotter. Se også tidligere innlegg om vottegarn. Oppskriften ligger også på Ravelry. Erstattet bare kryssborden med boblemønster funnet på bloggen… Eli JahrenHandcraft.


Flotte kjoler og kåpe til veslejentene!

Last ned PDF- oppskrifter her:. Hals med boblemønster. Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn , design og. Mønsteret er gratis og du finne det her.


I oppskriften er vottene i voksenstørrelse og strikket i Fritidsgarn , men bytter du ut garnet med Pt Tove eller Rauma finull. Denne råhvide og grå bluse med snoninger har et elegant miks af garn. GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER.


Her finner du gratis strikke- og hekleoppskrifter til ulike typer av sokker og tøfler – alt fra klassiske raggsokker til tå-upp sokker som strikkes med magic loop.

Våre viktigste satsningsområder er. Myk hals strikket i Baby Lama. Du Store Alpakka tilbyr en mengde oppskrifter – i sommerlig og lett design eller varm og.


Et bredt sortiment av kvalitetsgarn i et hav av farger – valget er ditt! Enkel og fin genser med flettinger. Skjønt, smart og lekkert pannebånd. En side for gniere og andre spareglade, eller rett og slett for dem som ønsker å få mer ut av pengene sine. SMART aus 1 Schurwolle.


Superwash-behandelt, so dass es sich für aktive Kinder . Garnmengde (Ant. nøster). Du får oppskrift både på barne- og voksenpannebån det er gratis og lettstrikka. Smart - et superwash- garn i 1 ull.


Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir, sammen med garnet du trenger. GARN SOFT SUPERKID ull, polyakryl, superkid mohair, gram = meter. Få smarte tips om helse og kosthol deilige oppskrifter og spennende intervjuer.


Størrelser: (2) (4) (8-10) år, Genseren er en litt smal modell, velg om du vil ha en normal eller lang modell.

Kauni design gratis oppskrifter. Strikkefasthet: masker pr cm. Alle oppskriftene strikkes i Bomull Sport – et mercerisert garn i 1 bomull. Det er greit at det strikkes etter min oppskrift og at vottene selges.


Har fått flere henvendelser om oppskriften på denne ullbuksen til barn, så her kommer den!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg