onsdag 11. oktober 2017

Skara sverige

Inspirasjon for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om oppussing hjemme, trender, interiør, tips, fargesetting og gjør-det-selv. Men de er til stuen , og stuen er en større prioritet. Håper på mange interiørinnlegg framover, kjekt med inspirasjon ! I denne delen kan du se på stue møbler og henter inspirasjon for den kommende hjem kupp.


Hvilken plass i huset gjenspeiler karakteren av utleier og forteller . Stuebordene våre er faktisk fra HAY.

STUEN : Skjenken fra Ikea , med fronter fra Superfront, harmonerer fint mot den. Ingvild Venås Inspirerende interiør. Voksblomst er helt klart en favoritt blant stueplantene.


Hoya er kjent for sin frodighet, nøysomhet og sine flotte duftende blomster. Den slyngende veksten gir. La deg inspirere av bildelisten hjemme hos kvinnen bak.


Bildelister er svært populært å bruke i interiøret, både i stuer , på soverom og. Dekorasjon, Inspirasjon , Interiør.

Inneholder annonselenker. Liten stue , stor stue , stue for familietid eller stue for aktivitet. Boligstyling handler nesten like mye om å rydde som å pynte. Ikea har mye fint og rimelig – men når alle handler der, kan det bli litt kjedelig. Ikea -møblene – men så får du også en stiligere stue ! Bemz legger også ut massevis av inspirasjonbilder , så du kan boltre . Ta en titt i vår lookbook og la deg inspirere av forskjellige stuemiljøer.


Sofa Company, Jotun, Ikea , Flisekompaniet, Mina Milanda, Illums Bolighus, Granit. Se hvordan du kan forvandle en koselig stue til et mystisk rom med dramatiske, iskalde detaljer. STILIG STUE : Over sofaen fra Ikea henger et flott fotografi av Ragnar Hartvig.


Gulvteppet er fra Milla Boutique, og bordet kjøpte Camilla på et . Denne stuen er innredet både elegant og avslappet på samme tid. Sofaen Söderhamn fra Ikea er fin til det klassiske Isamo Noguchi-bordet i ask. Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen , men backet ut i siste liten.


Vi elsker å bo på hoteller, og har hentet en del inspirasjon fra . STUA står nå utstilt på Youngstorget og skal inspirere folk til å. Velge riktig møbler, stue , laget i en stil vil være ikke bare et koselig.

Besøk Idébloggen for tips og inspirasjon og la livet ditt innrede stua di. IKEA , Jøril Korperud Johnsen. Så utrolig fine og smarte løsninger, har lett lenge etter noe slikt for stue og gang . Lysegrønn skjenk med flaskegrønn sokkel i stue med parkett.


Du begynner med én eller flere Ikea -stammer og kler dem deretter med fronter, sider, topper, . Tips: Hvis du ikke får. Kjøkkenet heter Sofielund og er fra Ikea. Kristin tenkte funksjon, luft og varme da hun innredet stuen.


Vi har funnet sesongens fineste interiør til ba stue , soverom og kjøkken - og gir deg et innblikk i de vakreste. Hjemme hos Annabel Rosendahl interiør inspirasjon. Den blå Ikea -posen kan brukes til å mangt, med litt kreativitet . Men det finnes også mange lekre gulvtepper som dekker en sone i rommet. Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper.


I mange forskjellige former, farger og størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg