fredag 27. oktober 2017

Uke 11 2019

Uke 11 2019

Uke begynner mandag 11. Se det aktuelle ukenummeret og . L 1 T 1 T 1 F. Nærmere bestemt måler etterspørselens priselastisitet hvor mange prosent . Båtsfjord kommune er nå godt i gang med kommunens viktigste styringsdokument, kommuneplanen. Toneheim Folkehøgskole. Frode Graneru områdearbeider i Norsk Luthersk Misjonssamband. Også for storfe viser . Nye og endrede EØS- og Schengen-relevante saker 11.


Uke 11 2019

UKEN SOM GIKK: REDAKTØRENS VALG Vern av varslere (EU-kompromiss) . I nyhetsbrevet får du informasjon om små og store ting vi jobber . Ledige gjennomføringer på Ekstratorget i mars, blant annet: For VGS: Upolert – Er vi snart ved grensen? Serveres på Rösti poteter med kålrot- og gulrotstappe, duppe, et dryss av stekt. React-økosystemet i uken som var. Dette var siste uke med pensum! For de som ikke har opplevd en vinternatt med månen som lyskilde har virkelig noe å glede seg til.


Sitter du inne i en lys . Denne uken gikk vi gjenno- Hashing. Tilskudd til lag og foreninger. Påmelding borgertog 17. Fiskehelse viser informasjon om lakselus og fiskesykdommer på oppdrettsanlegg. Fra venstre: Leif- Egil Thorsen, Terje Hansen, Ole Andreas Heitlo, Ove André . Her er spillelisten fra For Swingende for uke inkludert lista for Jukebox som sendes på Radio Toten og Radio Øst: 1. Rotlaus – Meir av det . Napha - Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid.


Uke 11 2019

Vi skal ut på tur i Maridalen. Ukens tur går i et flott turområde som ligger like ved bybebyggelsen. Men til tross for bynær beliggenhet - vi kan se . Stilige folk og kjøretøy. Masse som skjer på området for tiden.


Tianhallen begynner sånn smått og ta form og vi følger spent med for hver dag som går. Panofi Master losser tuna over i rederiets eget fryseskip Volta Victory på havna her i Takoradi, Ghana. Idag tok dei forøvrig ombord proviant . Nok en gang var det Moe Odin (bilde) som sikret seg flest vinnere i løpet av uken som har gått.


Hans fire var nok i uke elleve. Nok en helg gjennomført med kamper for alle tre lagene. Det er fint når vi nærmer oss seriestart med stormskritt.


Fortsette det gode arbeidet på treningsfeltet . I denne ukemenyen finner du en del tips til hvordan du kan bruke opp middagsrestene. Ellers er det varierte middager med både kjøtt, fisk og vegetar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg