mandag 13. november 2017

Bunad nordland herre

FINN – Flott trysilbunad med jakke selges. De fleste velger en bunad fra et sted de har en viss tilknytning til - som at ektefellen. Legg til ønskeliste loading. Bunadsølv og tilbehør til din bunad. Bla gjennom Ønskeliste.


Prisen inkluderer bunad med stakk i ulldrapé, håndbrodert skjorte, forkle, sjal og veske.

Sølv, belte, cape, underskjørt og sko kommer i tillegg. Når du går med bunad , som i likhet med flagget er en del av nasjonalsymbolet vårt, husk at du representerer både landet ditt og plassen du er . Norsk design av god og myk kvalitet som skaper en følelse av komfort og velvære. Føl deg vakker og komfortabel i myke og deilige plagg av høyeste kvalitet. Her finner du tradisjonsrikt bunadsølv og søljer laget av norske gullsmeder.


Bunad med bunadsølv har vært brukt i Norge gjennom flere hundre år. Beskrivelse: Vigrabunad til voksen, pipa stakk ca år gammel, vurderes solgt. VIGRA BUNAD - FINN Torget.


Dette er kanskje en post som er litt “out there” for den hverdagslige bunadssyersken.

Ikke alle vil verdsette denne posten, eller forstå mitt . For å selge en bunad som skal passe perfekt til kroppen på kjøperen,. Et raskt søk på Finn. Pent brukt Vest- Telemark bunad selges. Profesjonelt håndarbei nydelig broderi i fine farger og en bunad av god kvalitet. Det er billigere å lage en bunad i Kina enn i Norge.


Forkleet til hardangerbunaden bruker vi for eksempel 2timer på å lage. Bunader, bunadsølv og anna bunadstilbehør frå dei fleste landsdelar. Materialpakkar for bunad og bunadskjorter og eit variert utval stoff, band og tilbehøret som . Med eit stort utval av ulike bunadsmodellar frå heile landet, vil dei fleste kunne finne sin bunad hos oss.


Bilete og informasjon finst her på nettsiden vår, . Komplett utval av vakkert sølv til bunaden din. Det rette bunadsølvet med livstidsgaranti, laga på Voss. Du får års garanti på alle. Henning Kumle er ansvarlig for produksjonen og salg av bunader. Jeg selger en fantastisk blott trysilbunad i veldig go stand.


Bunaden er kun brukt noen få ganger og fremstår som ny. Jakken og underskjørtet er aldri brukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg