mandag 6. november 2017

Sy hårbånd med ståltråd

Brett stoffbiten rundt ståltråden og sy rett fram så ståltråden blir liggende inni . Følg meg på INSTAGRAM eller FACEBOOK for å få med deg neste innlegg! DIY: Sy herlige hårbånd ! Gratis mønster og trinn-for-trinn-forklaringer på myldre. Free pattern an tutorial at myldre.


Lyst til å prøve deg på et enkelt syprosjekt?

Hvorfor ikke sy et hårbånd ? Mønster til kjolen finnes i boken Sy Magisk – til info så er det den røde kjolen i boken. Hårbånd i tyll og rullesøm - kan brukes i stedet for et statement smykke. Til slutt syr du et par sting med håndsøm tvers gjennom knuten slik at den holder seg på plass. Prøv å få stnigene så usynlige som mulig.


Avslutt med hårspray. Lag ditt eget hårbånd hvis du ikke finner i butikken. Finn et stoff du liker, og sy inn en ståltråd. Sy din egen taske - Duration: 0:56.

Følg en af tidens største trends, og lav dine helt egne og personlige hårbånd. Derfor har jeg gået og spekuleret på, hvordan man kunne sy den på en. Legg til i Moodboard.


Produksjonsmetode: Søm. Med litt hjelp fra Sarah, kan du lage deg en supersøtt hårbånd ! Sy fast begge endene, der du har satt knappenålene. Dette kan du gjøre for . Jeg koste meg veeeeldig for. Du syr et vanlig hårbånd , og så putter du i ståltråden før du syr igjen. Hjemmelaget Hårbånd.


Still symaskina på den største stinglengden og sy langs den ene siden på dette stoffet, du må ikke feste trådene i . Hårbåndet har myk, bøyelig ståltråd inni og er derfor enkelt å forme som du vil uten å. Denne sommer er det nemlig mere end trendy at bruge et hårbånd med et. Du skal nu samle de to ender og sy dem sammen med den side af . Det er så irriterende, når man godt kan tænke sig et hårbånd , men man bare ikke kan finde et i den. Hvis du syr i hånden, kan du altid sy tættere på kanten.


Flott retro hårbånd ! Flexi Hårbånd , er et hårbånd som er laget med ståltråd i midten.

Ståltråden gjør at hårbåndet er fleksibelt samtidig som det sitter godt på . EllenSand: Retro hårbånd ! Nu kan jeg jo desværre hverken sy på maskine, strikke, hækle eller brodere. Som i virkeligheden bare var en tyk ståltråd med noget stof syet løst udendom. Jag har sytt ett prickigt 50-tals hårband med ståltråd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg