onsdag 22. november 2017

Øvelser for mage og rygg hjemme

En strammere og sterkere midje er innen rekkevidde med disse enkle øvelsene du gjør hjemme på stuegulvet. For å forebygge ryggproblemer og samtidig få en stram mage må man utøve styrketrening på mage og rygg. Slik trener Hege Bøkko kjernemuskulatur. Andreas Olav Skjetne.


Redaktør Evolution og Personlig trener.

I boka Frisk Rygg viser vi alt fra enkle basis- øvelser til tung styrketrening. Hele programmet kan du fint gjøre hjemme uten annet utstyr enn det du. Løft diagonal arm og bein og hold et par sekunder i ytterposisjon.


RYGGEN STYRKER MAGEN : For å få sterk mage , må du også styrke. Her er seks ulike øvelser som enkelt kan gjøres hjemme på gulvet. Pass på at du ikke belaster ryggen unødvendig når du gjør mageøvelser.


Les også:Styrkeprogrammet du kan gjøre hjemme.

Helene Sandvig viser deg fire enkle øvelser. Trener mage , rygg og skuldre. Hold ryggen rett og sørg for at albuene ligger rett under skuldrene. Legg disse øvelsene for å styrke dine magemuskler hjemme til din daglige . Det gir færre smerter, rankere holdning og flatere mage.


Er øvelsene altfor harde for din nåværende form, starter du bare med å gjøre færre . Senk langsomt ryggen og beina til en lav båt. Som en ekstrabonus er øvelsen svært effektiv hvis magemusklene er blitt delt under en graviditet, siden øvelsen. BLI VELTRENT OG SLANK - med effektiv hjemmetrening.


Dette treningsprogrammet gjør du hjemme. Aktiviser mage og rygg , trekk navlen inn mot ryggraden. Strekk ut venstre arm og høyre ben.


Vil du ha flatere mage ? Prøv de effektive mageøvelsene vi har satt sammen i dette treningsprogrammet. Mage og rygg øvelse ! Unsubscribe from Ane Marie?

Rumpe og lår trening - Hjemmeprogram ! Butt exercises at home! MAGEØVELSER : Det finnes flere måter å trene magen på. Trening som utfordrer både mage , rygg og balansen, er selve veien å gå dersom . Her får du steg for steg øvelser for nakke, rygg og bekken. Løft bekkenet opp fra gulvet ved å stramme opp i rygg og mage. Her er fantastiske øvelser som inkluderer alle funksjonene til.


Fiksér mage- og korsryggregionen og slipp overkroppen framover, slik at du . De fleste tilfeller av ryggstivheter kan forbedres ved hjelp av enkle øvelser. For å unngå ryggsmerter er det viktig å styrke muskulaturen rundt mage og rygg. SARPSBORG (VG) Drømmen om six-pack magemuskler er oppnåelig. Roll-out trener magen – hardt men godt. Utstyret er billig og krever nesten ingen plass – perfekt til trening hjemme eller når du er på farten.


Slyngetrening er i særklasse når det kommer til å styrke rygg og mage ! Visste du at slyngen også er perfekt å bruke hjemme ? I dette innlegget for du veldig gode øvelser uten utstyr! De dagene jeg trener for eksempel mage og rygg , kjører jeg først rundt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg