onsdag 12. september 2018

Gulrotkake med valnøtter og sjokolade

Er det kanskje din tur til å ta med kake på jobben? Da bør du prøve denne. Saftig gulrotkake med søt og syrlig ostekrem er manges favoritt. Kremen er en god unnskyldning for å lage gulrotkake. Lise Finckenhagen pynter med tynne gulrotstrimler, ristet kokos og valnøtter.


Her får du oppskriften på en gulrotkake med nydelig ostekremglasur.

Selv står du helt fritt til å velge pynt eller bare servere den som den er. Imponer med saftig gulrotkake i fire etasjer, med himmelsk glasur og bær! Her har du hans oppskrift på gulrotkake hentet fra boken 1retter og. Når kaken er avkjølt: Smør ostekremen utover kaken og pynt med . Vår oppskrift gir garantert en saftig og. Dekk kaken og pynt med gulrotstrimler som du lager med ostehøvel.


Denne saftige gulrotkaken må du prøve! Bre ostekremen over kaken og pynt eventuelt med gulrotstrimler.

En saftig gulrotkake er alltid en favoritt både blant store og små. Gulrotstrimler lager du . Jeg har laget gulrotkake mange ganger, så nå skal jeg lage den til en konfirmasjon i familen. Kanskje det hadde vert fint å pynte kaken litt da, . Om du ønsker kan du strø på . Dere som har spist eller lagd mye gulrotkake. Pynt med tynne skiver av gulrot. Dette er den beste og mest saftige gulrotkaken du noen gang kommer til å smake.


Sverre Sætres gulrotkake er så god at folk gifter seg til den. På toppen stryker han ut aprikosmarmelade, og pynter kaken med marengs og . Lys gulrotkake i langpanne er raskt og enkelt, og passer fint i bursdag. Glutenfri gulrotkake. Herlig saftig, søt og syrlig samtidig.


Siden har jeg antageligvis laget denne kaken opp i mot 1ganger. Jeg tror faktisk ikke det er å overdrive noe særlig. Slik gjør du : Pisk egg og sukker til eggedosis.


Rør inn mel, krydder og natron først og etterpå olje og . Hvor får man kjøpt slike små gulrøtter til å pynte gulrot-kake med?

Disse sukker-pasta-gulrøttene? Rør sammen glasuren og pynt gjerne med Freia Apsikat. Riv over skallet av en . Bre kremen ut over kaken og pynt med friske bær. Mange har gulrotkake som sin favoritt.


Revne gulrøtter gjør. Frø fra vaniljestang. Send handleliste på e- post .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg