mandag 3. september 2018

Rundstykker med havregryn og gulrot

Oppskrift på frokostrundstykker med spelt og havregryn. I dag vil jeg dele oppskriften på luftige og grove rundstykker med havregryn. Disse hjemmebakte rundstykkene er perfekt både til frokost, lunsj og nistemat for.


Eltefrie rundstykker med havregryn. Fantastisk enkle rundstykker som krever null krefter.

Vil du imponere med en god frokost på en-to-tre. Prøv da disse rundstykkene som du lager på under halvtimen. Server de lune med ost eller annet godt pålegg. Luftige rundstykker med havregryn - My Little Kitchen. Denne Pinnen ble oppdaget av A. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Disse rundstykkene er en populær favoritt hjemme hos matblogger Pia Skevik som står bak Matvrakbloggen. De er saftige, smaker fantastisk .

Supper og gryter gjør seg aller best med et godt brød eller rundstykker ved siden av. Disse grove og saftige rundstykkene er laget på havregryn og sammalt mel. En venninne av meg kalte disse for bollerundstykker på grunn av sirupen. Høres ikke det godt ut?


Er det en bolle, er det et rundstykke? Rundstykker med havregryn. Du trenger: pk orgran fin melblanding. Jeg elsker havregryn ! Havregryn er kornets vinner! Den kan brukes i altfra frokostblandingtil pizz.


Nydelige rundstykker med havregryn , rug og chiafrø! Her finner du en enkel oppskrift på grove rundstykker med havregryn. Start dagen med rykende ferske rundstykker og ditt favoritt pålegg! Saftige havrerundstykker med hvetemel og havregryn er raske å lage, og smaker kjempegodt med pålegg til søndagsfrokosten.


Smelt smør ved svak varme, løs opp gjæren i litt av vannet, resten blander du med smøret og sørger for at det holder lunken . Grovbrød med sirup er halvgrovt brød som passer fint i matpakken.

Det er bakt med sammalt rug, rugmel og hvetemel, og har en behagelig søt smak av sirup. Disse ostehornene lager jeg ofte, gjerne sammen med barna. Passer godt på tur, til frokosten, til matpakken eller som . Proteinrike havrerundstykker med chiafrø.


Maismelet gir en tettere konsistens, og disse smakte riktig godt. Disse er så fantastiske at til og med Jørgen brøt ut sin begeistring etter at han hadde kastet i seg to stykker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg