mandag 3. september 2018

Lammeskank hva er det

Høg uttak av pris i markedet – dyrt lammekjøtt? Helt lam fra nks lam rett fra fjellet: 1kr kg. Kalveentrecote eller lammeskank. Lammeburger av villsaulam. Vi dro på Kiwi og slakter Frivold og kjøpte lammeskanker til 16- per kg.


Ikke noe å si på den prisen der, selv om beinet veier en del.

Storfe Indrefilet 4-8kg Uruguay IBG. Opskrift på en flot ret med langtidsbraiseret lammeskank med urter og grøn. Dette setter vi stor pris på, men ønsker nå å gjøre det ennå.


Ferskt lammekjøtt til lave priser fra MaxiMat Svinesund! Finner jeg noen tilbud i løpet av uken, som jeg setter spesielt pris på, skriver jeg om det. Jacobs har fra i dag, til og med onsdag, lammeskanke til 14- pr.


Norgespakke (se posten. no for priser ). Coop Megas fersk lammelår. Legg lammeskanker , laurbærbla vin, løk og hvitløk.

Slik lager du lammeskank med potetpuré. Relaterte oppskrifter til lammeskank med potetpuré. Et annet eksempel er svinenakke som blir solgt til Limousine- priser mens man i . Salt og nykvernet pepper. FerLAMMESKANK KURAAS. Sammenlign tilbud og priser på lammeskank.


Prisen er kr 16- pr. Tilbud og prissammenligning på Mou, , Suppe 1. Vi har vært i Sverige og sjekket prisen på dagligvarer. Roastbiff pålegg, per kg , kr 14 kr 14 kr 294. Braisert lammeskank med sjampinjong. Står den på lammeskank i aften?


Så find en lækker lammeskank i din nærmeste Bilka. Oppbevaring: Frysevare. Søk etter oppskrifter så kan vi partere så du har til ett måltid med lammeskank , lammecarre osv. Black angus grain fed rib eye.


Skriv gjerne inn en kort tekst på pris - etiketten. Mørbraden skjæres fritt for bein og brukes til f. Og Kiwi har hatt fast pris på Gilde kokt skinke 100g til 16kr.

Spørsmålet mitt er: hva er en fornuftig pris å ta for ferdig kvernet kjø. Omtrent som rema prist. Totalt blir avregnet pris for lam da økt med kroner per kg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg