tirsdag 11. september 2018

Lege på nett resept

Lege på nett resept

Hent medisin på apoteket med e- resept. E- resept betyr elektronisk resept. Ved å logge deg på Min helse, kan du se dine og dine barns resepter. Du kan også gi andre fullmakt til innsyn. Er ditt fastlegekontor blant dem som allerede tilbyr digitale tjenester fra helsenorge.


Ta tjenestene i bruk ved å logge deg inn. Under legekonsultasjonen : Ja, du kan få resept på legemidler akkurat som på et vanlig legekontor. Vi kan også hjelpe deg med å fornye resepter på dine faste . Beskriv dine plager, vent på at legen kontakter deg, chat og få mer hjelp ved behov. Her får du en medisinsk vurdering, råd om behandling og resept.


Via chatten kan du også kompletter med å laste . Våre leger hjelper deg med mange vanlige problemer. Du vil få medisinsk vurdering, råd og resept når det trengs - rett på din mobil eller PC. Gjennom et samarbeid med ulike legetjenester på nett og telefon tilbyr. Bestill fornyelse av resept. Med HelseRespons kan du fornye reseptene hos fastlegen din.


Lege på nett resept

Når legekontoret tilbyr fornyelse av resept gjennom ePortal får pasienten mulighet for dialog med legen og en oversikt over tidligere meldinger angående. SJEKK SELV: Så langt er det rundt legekontorer som leverer. FORNY RESEPT PÅ NETT : Så kan du få beskjed når resepten er klar på . Tjenesten koster 2kroner, men pasienten betaler bare hvis hun får resepten. Legene bak nettsiden nettlegevakt. Et fullstendig nettbasert journalsystem inkl.


Anbefalt for deg som har bruk for full funksjonalitet og alle meldinger du trenger for å kommunisere på Norsk Helsenett. Brukes ofte av leger. Her kan du fornye dine resepter. Du har også mulighet til å kontakte legekontoret på telefon eller ved personlig oppmøte. Resepter som bestilles via telefon, sms eller nettside, skal være klar på valgfritt apotek etter kl neste virkedag.


På denne lenken kan du bestille resepter og legetimer. Reseptfornyelse krever i alle tilfeller en medisinsk vurdering i forkant. Videosamtale med lege er et godt alternativ for enklere tilstander. Nå kan du snakke med psykolog på nett.


Komplett Apotek anbefaler lege på nett tjenesten EYR. Har du behov for resept , henvisning, eller svar på medisinske spørsmål anbefaler vi deg en av disse tre . Førstegangs resepter eller endring av dose må gjøres ved konsultasjon hos lege. Vi har sertifisert petroleumslege som kan utstede offshore- attest. Ved vårt legesenter jobber det åtte leger og fem sekretaer som gir sitt beste for å hjelpe dere. Hvis du ønsker fastlege på Romsås legesenter, gå inn på helsenorge.


Lege på nett resept

Time og reseptsbestilling på nett finner . Dessverre har ikke helsenorge denne tjenesten for de legene som har vikar eller deleliste, men det jobbes iherdig med å få til en løsning. Fornying av resepter. Søk på nettet på helsenorge eller her på hjemmesiden vår,- på linken:. Bilde som representerer legekontoret.


Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker. Vi har tilrettelagt for bestilling av legetimer og resepter via HelseNorge.


Timeavtalene som ligger på nett er kun til problemstilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg