tirsdag 4. september 2018

Tyske etternavn

Frisland (i Nederland). Bruken av tyske navn til babyer har økt de siste årene. Og nå er trenden sterkest for jentene.


Etternavnet står med et ? Samtidig står det at navnet er vanskelig å tyde.

Tysk navneskikk - Arkiv innlegg 25. Flere resultater fra forum. Dersom en person bruker to slektsnavn, er det siste navn som er etternavn.


Hvorfor er det slik at jødene har tyske etternavn ? Noen tyske fyrsteslekter bruker navn med betegnelsen von und zu foran det . Folk som er svært misfornøyde med slike etternavn , kan endre dem hos. Ifølge tyske myndigheter er lovens eneste formål å korrigere ulempe som kan være .

Denne søkemotoren har full oversikt over verdens etternavn. Deretter følger Danmark og Tyskland , før Norge kommer som nummer fire . Tyskland har en etternavntradisjon som er ganske annerledes enn vår. Tysk og norsk navnegivning er et komplisert tema. For dager siden - Internettressurser for genealogiske studier av tyske aner.


Filter: Kartotekkort alfabetisk på etternavn Johansen-Johnsen, N. Det er valgt tyske for- og etternavn. Den som blir identifisert, leter seg fram til den . På tysk sier man ikke mellomnavn, man sier enten. Emma kommer fra tysk og betyr stor.


Men det er først og fremst bruken av flere etternavn som bidrar til flere mellomnavn, mens andelen barn . To gamle, gode bergenske etternavn , eller. Mohr kan også komme fra et mannsnavn - det tyske Mohrhardt. En annen forklaring er at det . Dorf og danske navn som ender på -rup og -strup.

Smith eller den tyske etternavn. Utgangspunktet er at Janneckes mamma, som er tysk , heter Puppi. Jannecke selv het Mentzen til etternavn før hun giftet seg med Lasse . I Tyskland , i likhet med i store deler av Europa, er dis-formen en. Ved å sammenligne bokstavene i stedsnavnet Neugericht, (de nederste innførslene, ikke den aller første), mener jeg etternavnet skal være . Det var et navn som var kommet inn med dronning Victorias tyske ektemann, . Fanger med etternavn som begynner på L. Kristiansan Grini, Tyskland død21. I skrift ble det brukt personlige etternavn , som patronym eller gårdsnavn.


Bergen slektsnavn, særlig tyske slektsnavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg