mandag 11. november 2019

Primolut uregelmessig mens

Uregelmessig menstruasjon kan ha en rekke årsaker og skal tas alvorlig. Jah, du skal begynne på. Flere resultater fra forum. SVAR: Hei jente år! Så fint at du skriver til oss!


Det er ikke alltid man vet helt årsaken til at mensen blir uregelmessig.

Etter tre måneder med uregelmessig menstruasjon , er jeg nå under. Det er vanlig at mensen er uregelmessig de to første årene. Spørsmål: Kvinne med uregelmessig menstruasjon ønsker.


Mensen på ferie kan fortone seg som et lite mareritt. Mange jenter får uregelmessige blødninger de første tre månedene. Eller er det uregelmessig syklus som er det mest vanlige ved Pco?


Jeg ser du ble gravid etter forsøk ved St. Den kommer med til dagers mellomrom, men mellomrommene kan.

Primolut -N (noretisteron) med utilstrekkelig effekt. Ellers må du bestille time til svangerskapskontroll på helsestasjonen eller hos legen, men det haster ikke. Har hatt uregelmessig menstrason i over år nå. Hva menes med uregelmessig menstruasjon ? De fleste kvinner har menstruasjon med omtrent fire ukers mellomrom.


Det betyr at det går fire . Du kan selv utsette mensen om du går på p-piller, hvis ikke må du ha reseptbelagt medikament. Derfor har du uregelmessig menstruasjon. Uteblitt mens over mnd.


Utsettelse av menstruasjon ved hjelp av for eksempel p-piller, gir like god beskyttelse mot. Hvor lenge varer mensen. Spør en forsker: Er det skadelig å. Menstruasjon kan bli mer uregelmessig i årene frem til , når den . I noen tilfeller returnerer menstruasjonen, men blir uregelmessig.


Går på suprecur, og sluttet på primolut i går så venter mens innen ett par. Vil du utsette din menstruasjon uten å bruke p-piller? Legemidlet får kroppen til å .

I forbindelse med et besøk bruke jeg primolut i dager for å ikke få menstruasjon under besøket. Blødningene kan bli litt uregelmessige til å begynne me men som regel ordner dette seg og blødningene kan. De andre utsettende pillene heter primolut. Jeg har uregelmessig mensturasjon, så jeg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg