torsdag 28. november 2019

Tebriks med havregryn

Tebriks er lette og delikate, og gjør seg godt på frokostbordet! Ida Gran-Jansens Toasted havregryn med banan, eple og dulce de leche . I dag vil jeg dele oppskriften på luftige og grove rundstykker med havregryn. Disse hjemmebakte rundstykkene er perfekt både til frokost, lunsj . Det er lite som gir meg så helgefølelse som ferske rundstykker til frokost eller lunsj. Disse rundstykkene går kjapt å lage, og hvis du er veldig tidlig oppe med .

Har du samme svakhet? Dette er en oppskrift på grove rundstykker med havregryn og sammalt hvete. Og dette blir lekre, grove rundstykker! Denne Pinnen ble oppdaget av Iren Overn.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. This Pin was discovered by Elin Eriksson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Rundstykker med havregryn.


Du trenger: pk orgran fin melblanding.

Havregryn er kornets vinner! Jeg elsker havregryn ! Den kan brukes i altfra frokostblandingtil pizz. Nydelige rundstykker med havregryn , rug og chiafrø!


Oppskrifter for rundstykker med spelt og havregryn. Luftige rundstykker med havregryn - My Little Kitchen. Her finner du en enkel oppskrift på grove rundstykker med havregryn.


Start dagen med rykende ferske rundstykker og ditt favoritt pålegg! Saftige havrerundstykker med hvetemel og havregryn er raske å lage, og smaker kjempegodt med pålegg til søndagsfrokosten. Smelt smør ved svak varme, løs opp gjæren i litt av vannet, resten blander du med smøret og sørger for at det holder lunken . Eltefrie rundstykker med havregryn.


Fantastisk enkle rundstykker som krever null krefter. Vil du imponere med en god frokost på en-to-tre. Prøv da disse rundstykkene som du lager på under halvtimen. Server de lune med ost eller annet godt pålegg.


De er saftige, smaker fantastisk . Supper og gryter gjør seg aller best med et godt brød eller rundstykker ved siden av. Disse grove og saftige rundstykkene er laget på havregryn og sammalt mel.

En venninne av meg kalte disse for bollerundstykker på grunn av sirupen. Høres ikke det godt ut? Er det en bolle, er det et rundstykke?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg